Stahl Judit lánya már 15 éves - A ritkán látott Hanna ilyen nagy
Stahl Judit lánya már elmúlt 15 éves, és jelenleg jogásznak készül.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Stahl Judit éveken át volt a nézők estéinek része, amikor a Tények és a Jó estét, Magyarország! című hírműsorokat vezette. Aztán 2002-ben búcsút intett a híradózásnak és a gasztronómia világában aratott újabb sikereket: főzőműsort és könyvkiadót indított. 

Lánya, Hanna 2004-ben jött világra. A Best magazinnak adott friss interjúban azt mesélte, sajnálja, hogy nem született több gyermeke. 

Stahl Judit lánya, Hanna

- Életem nagy hibája, hogy nem lett több, de az is csoda, hogy Hanna összejött. A családunkban sajnos többeknél előfordul, hogy vagy nincs gyerekük, vagy csak nagy sokára lett. Nem véletlen, hogy a húgom és köztem is 11 év a korkülönbség - árulta el a hetilapnak. 

Ha testvérei nem is születtek Hannának, unokatestvérei vannak: édesanyja húgának másfél évvel ezelőtt születtek ikrei, Adél és Áron. A vasárnapi, családi ebédeket Stahl Juditék otthonában tartják, amiken az egykori tévés és férje főznek. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Hanna már elmúlt 15 éves, nagyon szereti a színházat, több musicalben szerepelt, például a Billy Elliotban vagy a Pán Péterben, de felnőttként nem a színpadra vágyik, hanem jogásznak készül. 

- Hanna gyönyörű, csinos, táncol a Madách Színházban, nagyon okos, intelligens. Egyszer volt egy ismerős családnál vendégségben, ahol azt látta, hogy nagyon csúnyán bántak a gyerekükkel. Attól kezdve jogász akar lenni, gyerekjoggal akar foglalkozni - mondta róla az 51 éves sztár. 

Stahl Judit és lánya között nagyon jó és szoros az anya-lánya kapcsolat, amin az sem változtat, hogy Hanna lázadó tinédzserként néha csipkelődik az édesanyjával. Híradózni például csak az interneten fellelhető felvételeken látta az anyját, aki ezekben a videókban nem nyerte el a tetszését. 

Jaj, mami, olyan furcsa vagy, bocsánat, de hülyén is nézel ki, és ahogy beszélsz...

- Múltkor, miután hazajött egy buliból, ezekkel a szavakkal lépett be az ajtón: "Finom Túró Rudi-tortát ettem, ilyet te biztosan nem tudsz sütni." Mutattam neki, hogy én írtam a receptet, erre nem reagált. Kamaszodik, őszinte, csipkelődő, leginkább velem, de szívből örülök, hogy ezt meg meri tenni - vallotta be az interjúban Stahl Judit.  

Erdélyi Mónika 12 éves lánya, Molli

Erdélyi Mónika két lány édesanyja, a nagyobbik, Viktória már 25 éves, felnőtt nő, a kisebbik, Olívia Johanna, vagy ahogy édesanyja is becézi, Molli, novemberben lett 12. Cuki kislányból kamasz lett, és nem csak rengeteget nőtt, de évről évre egyre jobban hasonlít édesanyjára.

Ezt is szeretjük