Liptai Claudia lánya egyre szebb - Pankával pózolt a Maldív-szigeteken

Fotókon mutatjuk, milyen gyönyörű volt a nyaraláson Liptai Claudia 13 éves lánya, Panka.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Meseszép helyen pihent Liptai Claudia családjával és barátaival. A Maldív-szigeteken töltöttek egy hetet, melynek minden pillanatát élvezték. Lélegzetelállító felvételeket is készítettek.

A népszerű műsorvezető imád utazni, és nagyon szerencsésnek érzi magát, hogy a világ legkülönfélébb pontjaira is eljuthat. Instagramján bepillantást engedett követőinek abba is, hogy mit csináltak a vakáció alatt.

Liptai Claudia és lánya Maldívon

„Kis családunkat felpakoltuk és a barátainkkal elutaztunk a világ egyik legszebb részére. Szerencsém van, hogy ezeket a helyeket láthatom. De vallom is, csak az élmény, ami maradandó. És most vettem észre hogy az égen egy majdnem szívecske alakú felhő csücsül” - írta az oldalán.

Nem csak a festői tájon akadt meg a rajongói szeme, a Panka lányáról készült képeket is imádták. Közös szelfijeikre csak úgy özönlöttek a lájkok. Képes összeállításunkban mutatjuk, hogy festett Liptai Claudia lánya a trópusi környezetben.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A közösségi média ilyen-olyan formában, de mindenki életének része. Mégis sokszor úgy tűnik, nem tudjuk megfelelően használni. De vajon hol rontjuk el? Miért mindig a legbántóbb kommenteken van a legtöbb like? Kell-e reagálni egy utálkozó hozzászólásra, vagy az ignorálás az egyetlen út? A legújabb epizódban többek között ezekre a kérdésekre Tóth Dani pszichológus, Verebélyi-Kovács Csilla, a Femina social media managere, valamint Pintér Ada műsorvezető kereste a választ.

Promóció

Ezt is szeretjük