Palcsó Brigitta a Magyar Televízió bemondónője volt - 55 évesen is bájos

Palcsó Brigitta ma is televíziózik, emellett több könyve is megjelent.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Palcsó Brigitta 1989-ben kezdett el dolgozni a Magyar Televíziónál. Bemondóként zárta szívébe az ország, majd különböző műsorokat vezetett, például 2003 és 2009 között a nagyon népszerű Főtér című országjáró magazin háziasszonya volt.

Több önismereti könyvet is írt, és jelenleg is televíziózik. Az 55 éves sztár a Story magazinnak azt mondta, sok szép emléke van a bemondós korszakából, és örül, hogy később több műfajban is kipróbálhatta magát. 

Palcsó Brigitta ma is televíziózik

- A Vándor című saját műsorral bejártuk Montenegrót, Thaiföldet, buddhista kolostorokban forgattunk, máskor az Adrián vitorláztunk. A Főtérrel beutaztam hazánk összes zegzugát. Nagyon sokat áztunk-fáztunk, de imádtam az egészet. 

Ma is tévézik, visszavéve leánykori nevét, Zalatnai Brigittaként a Life TV-nek a Spirit című műsort készíti, amelyben önismereti módszereket mutat be, és mindig van egy érdekes művészvendége is. Az Ozone TV-n futó Jövőképben magyar feltalálókkal, innovációkkal ismerteti meg a nézőket. 

 Június 14-én ünnepelte az 55. születésnapját. Ma is ugyanolyan bájos és kedves, ahogy először láttuk a képernyőn, csak érettebben, bölcsebben gondolkodik és éli az életét.

- Ha valaki jól érzi magát a bőrében, akkor ez kifelé is sugárzik, nem kell öregnek, ráncosnak és petyhüdtnek lenni ötven után. Hiszem, hogy gondolataink teremtenek bennünket, és önmagunk megismerése az egyik legfontosabb feladat az életünkben. Anélkül azt sem tudhatom, hogy mit szeretnék kezdeni magammal és az életemmel - árulta el a hetilapnak. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Kétszer ment férjhez, a második párja ifjabb Knézy Jenő volt, akitől egy fia született. Milán már húszéves, Amerikában tanul. Szeretettel gondol mindkét volt párkapcsolatára, ugyanakkor úgy véli, ha két ember eltérően gondolkodik, nem érdemes bennragadni egy már nem működő kapcsolatban. Jelenleg egyedül él. 

A Magyar Televízió bemondónői egykor és napjainkban

Lőrincz Gabriella nevét 1982-ben ismerhette meg az ország, amikor a Magyar Televízió munkatársa lett. Tévés pályafutása alatt nemcsak bemondóként, hanem műsorvezetőként és szerkesztőként is dolgozott. Az utóbbi években eltűnt a nyilvánosság elől, de sokan a mai napig nagy szeretettel emlékeznek vissza rá. Képes összeállításunkban megnézheted, hogy festenek napjainkban a Magyar Televízió népszerű bemondói.

Ezt is szeretjük