Kirúgta a TV2 a Mintaapák egy újabb főszereplőjét - Ő a negyedik, akitől búcsúzniuk kell a nézőknek
A Mintaapák egy negyedik főszereplőjétől, Klem Viktortól is búcsúzniuk kell a nézőknek.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A TV2 friss közleménye szerint egy újabb, immár negyedik főszereplőtől kell búcsúzniuk a Mintaapák című sorozat nézőinek. 

Május közepén derült ki, hogy Fenyő Iván szerződését nem hosszabbítják meg, de karaktere nem tűnik el, Kamarás Iván veszi át a helyét a második évadban. Tegnap délután Szabó Kimmel Tamás posztolta a Facebook-oldalán, hogy a második évadban már nem kíván részt venni, majd ma reggel Kovács Patrícia tudatta közösségi oldalán ugyanezt. 

Klem Viktortól is búcsúzniuk kell a nézőknek

A nézőknek egy negyedik főszereplőtől is búcsút kell venniük: Klem Viktor sem lesz látható a jövőben a Mintaapákban, helyét Makranczi Zalán veszi át. 

klem-viktor
Fotó: TV2

A TV2 közleménye szerint megújul a Mintaapák, a sorozat második évadában Kamarás Iván mellett további új színészek csatlakoznak a sorozathoz.

"A Mintaapákat készítő IKO Műsorgyártó az elmúlt hetekben folyamatosan egyeztet a színészekkel a folytatás lehetőségéről, ám többen irreális feltételeket szabtak. Amit a tárgyalások jelen szakaszában elmondhatunk, hogy Szabó Kimmel Tamással és Klem Viktorral emberi és magatartásbeli problémák miatt nem dolgozik tovább a csatorna. Klem Viktor szerepét Makranczi Zalán veszi át a következő szezonban" - olvasható a közleményben. 

Szabó Kimmel Tamás videóbejelentkezésben utasította vissza a TV2 közleményében írtakat, és arra kérte a csatornát, a jövőben tartózkodjon a rágalmazástól. Közölte, ő péntek reggel jogszerűen közölte, hogy a szerződését nem kívánja meghosszabbítani, majd miután válasz nem érkezett, hivatalos levelet is küldött erről. Értetlenül áll a kijelentés előtt, miszerint emberi és magatartásbeli problémák merültek fel a munkájával kapcsolatban. Állítása szerint a hét hónapos forgatás során ezzel kapcsolatban soha semmilyen jelzés nem érkezett.  

- Ez rágalmazás, valljuk be, amit most még elnézek, de szeretném megkérni a TV2-t és a programigazgatóságot, hogy a jövőben legyenek szívesek, a békés elválás és a sorozat jövőben sikere miatt tartózkodjanak az ilyen rágalmazásoktól és teljes mértékben igaztalan állításoktól, különben jogi lépéseket fogok tenni. 

Mészáros Béla, Szabó Kimmel Tamás, Klem Viktor és Fenyő Iván - az utóbbi három főszereplő már nem lesz látható a második évadban.
Mészáros Béla, Szabó Kimmel Tamás, Klem Viktor és Fenyő Iván - az utóbbi három főszereplő már nem lesz látható a második évadban.
Fotó: TV2

- Nem értem ezt az egészet! Lejárt a szerződésem április 30-án, jogszerűen nem tudtunk megállapodni, semmilyen irreális feltételt nem támasztottam természetesen, csakis kizárólag a nyugodt, higgadt és a szakmai profizmusomnak és maximalizmusomnak méltó körülményeket kértem. Ezek alapjogok. Más kérdés, hogy hol tart Magyarországon ma a sorozatgyártás - mondta a 35 éves sztár. 

Az első évadban Dr. Bartha Szabolcs ügyvédet megformáló Klem Viktor a TV2 közleményére egy rövid Facebook-posztban reagált. 

A Mintaapák című sorozat további szériájában már nem fogtok találkozni velem."Tisztelt nézők, barátaim és mindenki!

Nagyon köszönöm a tengernyi szeretetet, amit Tőletek kaptam az elmúlt hónapokban, igyekszem majd meghálálni a jövőben.

A tv2 sajtóközleményéből megtudtuk: magatartásból egyest kaptam. Sajnos ez a suliban is így volt zömében, de újra és újra igyekszem jó fiú lenni. Év végére ráhajtok a kettesre, megígérem. Egyéb kommentárt ehhez nem szeretnék fűzni, mert azzal megint kiérdemelnék egy nagy büdös egyest.

Nagyon köszi Nektek mindent, puszi és ölelés!

Klem Viktor"

Magyar női sztárok gyerekkori fotói

Szemüveget viselni gyerekként nem nagy öröm - hiszen a kortárscsoportból bármilyen irányban kilógó kicsik könnyen válhatnak apróbb-nagyobb bántások céltáblájává. Egy ismert magyar színésznő Facebook-oldalán lepte meg rajongóit egy gyerekkori szemüveges képpel, melyhez mindössze annyi hozzászólást írt: no comment.

A legfontosabb illemszabályok: a mindennapi és hivatalos protokoll alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Görög Ibolya protokoll-tanácsadó lesz, akivel az est során többek között az alapvető illemszabályokról, valamint a mindennapi és az üzleti viselkedés helyes formáiról beszélget Szily Nóra, az estek háziasszonya.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. november 15. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük