Kiszáll a Barátok közt fontos szereplője - A színészetnek is hátat fordít
Seprenyi László hét év után búcsút int Bartha Krisztián karakterének és a Barátok köztnek.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Seprenyi László 2013 márciusában csatlakozott a Barátok közt stábjához. A Rékasi Károly által megformált Bartha Zsolt rokonát, Krisztiánt alakította hét évig, ám nemrég úgy döntött, kiszáll a sorozatból. 

A színész már csak pár hétig lesz látható az RTL Klub sikerszériájában - írja a Best magazin

Hét év után kiszáll a Barátok köztből

A Barátok közt ismertséget, anyagi biztonságot és színházi szerepeket hozott a számára, két évvel ezelőtt mégis megfogalmazódott benne, hogy ott szeretné hagyni a produkciót. Szeretett volna több időt szánni a családjára, emellett a hit segítségével rájött, hogy más az útja.

seprenyi-laszlo
Fotó: RTL Klub

- Megismertem egy keresztény közösséget, elmélyült az istenhitem, átértékelődtek bennem bizonyos dolgok, és rájöttem, Isten más útra terelget engem.

Végül úgy döntöttem, a színjátszást is elhagyom. A színházat, a forgatást, a média világát, mindent.

Más az én utam, máshol tudok kiteljesedni - mondta a harmincéves fiatalember. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

Az október 18-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. október 18. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Hálás a hét évért, amit a Barátok köztben eltöltött, de egy ideje monotonnak érezte a munkáját, nem tudta azt teljes erőbedobással, szenvedéllyel végezni, pedig szerinte a színészethez ez nélkülözhetetlen. 

A közelmúltban diplomázott a Debreceni Tudományegyetem közgazdász-vendéglátó szakán, és elindított egy vállalkozást. 

seprenyi-laszlo-baratok-kozt
Fotó: Facebook/Barátok közt

- Mindig érdekeltek a gazdasági folyamatok, a számok, emiatt iratkoztam be az egyetemre, és időközben egy internetes kereskedelmi céget is elindítottam. Ezzel szeretnék a jövőben foglalkozni. A Barátok közt pedig megmarad szép emléknek, és remélem, az ott kialakult barátságok tartósak lesznek - árulta el. 

Nyári Dia látványos fogyása

Nyári Dia hatalmas átalakuláson ment át az utóbbi tíz hónapban: 17 kilótól szabadult meg. Tavaly májusban döntött úgy, hogy végleg leszámol a feleslegével. Nagyon fiatalon kezdte zavarni, hogy kerekebb idomokkal rendelkezik, már nyolcadikos kora óta fogyókúrázik. 2019-ig semmi nem vált be nála, hiába figyelt oda nagyon, a kívánt eredmény sajnos elmaradt.

Ezt is szeretjük