Varga Izabella 18 éves lánya gyönyörű - Anna az édesanyja szépségét örökölte
Varga Iza lányai olyan szépek, hogy rajzolni sem lehetne tőlük szebbet.

cover-2ok
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Varga Iza büszke lányaira, a 13 éves Sárára és a 18 esztendős Annára, akik jó tanulók, szépek és tehetségesek is. Anya és idősebbik lánya között külsőre nagy a hasonlóság. 

Nem meglepő, hogy 2018-ban, a Barátok közt húszéves jubileuma alkalmából a forgatókönyvírók felkérték Annát, hogy formálja meg pár epizódon keresztül  a Varga Iza által kezdetek óta alakított Nóra fiatalkori énjét. A gyönyörű, ifjú hölgy nagy sikert aratott a sorozatban, ahol együtt játszhatott Szőke Zoltán (Berényi Miklós) két fiával, az ifjabbik Zoltánnal és Bencével is.

Varga Iza nagyobbik lánya, Anna

A Barátok közt színésznője és két lánya között nagyon szoros a kapcsolat, és nemcsak külsőleg, de belsőleg is nagyon hasonlítanak édesanyjukra - legfőképp Anna, aki a színésznő kiköpött fiatal kori mása.

- A lányaim nagyon erősek, céltudatosak és határozottak, ennek ellenére, bevallom, nem könnyű a szárnypróbálgatásaiknál visszavonulni, és hagyni őket hibázni. Mindig bekapcsol a lelkemben a féltő édesanyareflex, és sokszor figyelmeztetnem kell magam, hogy lépjek hátra, engedjem, hogy tapasztaljanak. Fontosnak tartom, hogy ahogyan nőnek fel a gyerekek, mi is keressünk új célokat, kihívásokat magunknak, amelyek boldoggá tesznek, ezzel is mutassunk példát - árulta el a színésznő 2018-ban a Meglepetésnek.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép lányokkal büszkélkedhet a Barátok közt sztárja, Varga Iza.

Ezt is szeretjük