Fenyő Iván nem önként távozik a TV2 sorozatából – Ezért nem szerepel a Mintaapák 2. évadában
Fenyő Iván sajnálja, hogy nem játszhat tovább a Mintaapákban.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Egy héttel ezelőtt derült ki, hogy a TV2 Mintaapák című sorozatának második évadában már nem lesz látható Fenyő Iván, mert nem hosszabbították meg a szerződését.

A TV2 Sajtóosztályának közleménye alapján ugyanakkor a sorozatrajongóknak Szalay Géza karakterétől nem kell elbúcsúzniuk, vagyis a negyvenéves sztárt lecserélik. 

Fenyő Iván nem önként távozik a Mintaapákból

A sorozat nézői nem örülnek, hogy búcsúzniuk kell egyik nagy kedvencüktől, ennek a színész közösségi oldalán is hangot adtak. Az Insta-storyjában az is olvasható, hogy több ezren petíciót írnak alá a TV2-nek, mégis szerepeltessék tovább Fenyő Ivánt. 

fenyo-ivan
Fotó: TV2

A színész eddig nem árult el részleteket a távozásával kapcsolatban, a szerződése miatt ezt nem teheti, de annyit megosztotta a Facebookon, hogy nem önként száll ki a Mintaapákból, ő szívesen folytatta volna a forgatást. 

 "Drága Barátaim!

Miután nyilvánosságra került egy tény, én meg számtalan levelet, és kérdést kaptam, úgy döntöttem, a felesleges találgatásokat kizárandó, megszólalok.

Valóban, a jelenlegi állás szerint nem játszom többet a Mintaapákban. A szerződésem lejárt, és azt nem hosszabbították meg. Én természetesen nagyon szívesen folytattam volna.

Szerettem ezt a sorozatot. Szívvel-lélekkel alakítottam Gézát, mindenem beletettem, és nagyon sok pozitív visszajelzést is kaptam. Mind a karakterem iránti nézői szeretet, mind a megalakult csoportok, kommentek, és egyéni üzenetek egyértelműen tükrözik számomra munkám eredményét.

Az üggyel kapcsolatosan azonban - rajtam kívül álló okokból - sajnos semmilyen további részletet nem oszthatok meg Veletek.

Eddig is tisztességen, és kölcsönös bizalmon alapuló kapcsolatot kívántam kialakítani mind az IKO/TV2-vel, mind bármely más megbízómmal is, és a jövőben sem kívánok ettől eltérni. Betartom a szerződésekben foglaltakat. Én mindig profin akartam dolgozni, a tőlem megszokott maximalizmussal, hogy magas színvonalat hozhassunk létre, és a nézők is szeressék a produktumot. Úgy hiszem, hogy ez itt sikerült is, így az én lelkiismeretem nyugodt.

Szakmai, emberi, és morális tekintetben én végig lelkiismeretes és korrekt voltam.

A mostani, szakmánkban szinte példa nélküli petíció is, mely szerint a nézők több ezren visszakövetelnek a képernyőre, elmondhatatlanul jólesik, mert úgy érzem, egyrészt visszaigazol engem, hogy érdemes így, szívvel-lélekkel dolgozni, másrészt talán ez is a munkám egyfajta elismerése. Örülök, ha örömet okozhattam.

Ha a TV2 döntése azonban az, hogy jövőben ezt a karaktert más színésszel akarja alakíttatni, mindamellett, hogy számomra ez nehéz érzéseket okoz, természetesen tudomásul veszem.

Köszönöm az eddigi lehetőséget.

Hálás vagyok az egész stábnak, és mindent köszönök a színésztársaimnak is, fantasztikus színészek, jó emberek.

Sok sikert Nekik, és a sorozatnak is!

Megható a nézők szeretete, a szűnni nem akaró támogatás, a millió üzenet és komment. Köszönöm Nektek nagyon, én is szeretlek Titeket!

A jelenlegi helyzet tehát ez, bármi felé alakul is a dolog, az úgy lesz jól.

Maradok továbbra is tisztelettel,

Fenyő Iván (Szalay Géza, avagy “Pizza di Gezza di Clara e Gezza di Pizza”)

(Jelen bejegyzést Fenyő Iván előzetes, konkrét engedélye nélkül csak teljes egészében, változatlan formában lehet átvenni és megjelentetni.)" - olvasható a Facebook-oldalán. 

fenyo-ivan-mintaapak
Fotó: TV2

Azt még nem tudni, ki fogja alakítani az első évadban Fenyő Iván által alakított karaktert, de a TV2 Sajtóosztálya azt ígérte, hamarosan bejelentik.

Sztárok, akik szakállat növesztettek a karanténban

Vastag Csaba és öccse, Tamás bajuszt és szakállat is növesztett. Mindkettejük külseje nagyon más az arcszőrzettel, másképp férfiasak és sármosak, mint ahogy megszoktuk őket. Nem ők az egyetlenek, Fenyő Iván vagy Balázs Fecó is a sarokba hajította a borotvát. 

Ezt is szeretjük