1991-ben a Família Kft.-vel lett ismert - Felismered az 52 éves Xantus Barbarát?
Xantus Barbara a Drága örökösök harmadik évadának végén bukkan fel.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Xantus Barbara nevét 1991 októberében ismerte meg az ország, amikor elindult Magyarországon az első szituációs komédia, a Família Kft. A színésznő 24 éves volt, amikor a Magyar Televízió sorozatával Szép Kriszta szerepében országos hírnévre tett szert. 

Összesen 385 epizód készült, a sorozat 1999-ben szűnt meg. A színésznő később nagyobb szerepet a köztévé Tűzvonalban című szériájában kapott, 2007-ben feltűnt a Barátok köztben, most pedig az RTL Klub egy másik sikersorozatában látható. 

Xantus Barbara a Drága örökösökben

Xantus Barbarát a Família Kft.-ben vörös hajú, szeleburdi lányként ismertük meg. Hosszú ideig maradt ennél a hajszínnél, négy évvel ezelőtt azonban sötétbarnára váltott. Így látható a Drága örökösökben is. 

A harmadik évad a héten fejeződik be, és természetesen tartogat meglepetéseket, hogy a nézők izguljanak a befejező, negyedik évad történései miatt. 

xantus-draga-orokosok
Fotó: RTL Klub/Drága örökösök

Az 52 éves sztár Ibolyát, Gazsi és Babika (Borbás Gabi) lányát, Józsi (Varga Balázs) anyját alakítja, akit az utóbbi két szereplő meglátogat Thaiföldön.

Ibolya a szerepe szerint évek óta börtönben ül, így a színésznő arcát a maszkmesterek kezelésbe vették. 

A Szomszédok színésznői egykor és most

Emlékszel Mágenheim Júliára és Julcsira, Almára vagy Jutkára? Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változtak az elmúlt évtizedekben a Szomszédok színésznői, és azt is megtudhatod, mit csinálnak jelenleg.

Ezt is szeretjük