5 év után távozott a TV2 sztárja - Könnyek között búcsúzott Nagy Balázs

Nagy Balázs, a Jóban Rosszban Kollár Misijét alakító színész távozott a sorozatból.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Több mint öt év után távozott a Jóban Rosszban egyik szereplője, a Kollár Misit alakító Nagy Balázs. A Super TV2-n futó sorozat nézői péntek este láthatták utoljára a képernyőn. 

A 45 éves színész az utolsó forgatási napján könnyek között búcsúzott kollégáitól. 

Nagy Balázs távozott a Jóban Rosszban sorozatból

- Többször elképzeltem már, milyen lesz az utolsó forgatási nap, illetve az utolsó forgatási nap és az, amikor kimondják, hogy "Ennyi!", de az az igazság, hogy eltört a mécses, és nagyon elcsuklott a hangom, amikor elköszöntem a többiektől. 

nagy-balazs
Fotó: TV2

- Azért nehéz elköszönni, mert rengeteget köszönhetek a stábnak. Gyakorlatilag öt évvel ezelőttig én nem filmeztem rendszeresen soha, itt tanultam meg igazából a filmezés csínját-bínját. Olyan hihetetlen stábbal és kollégákkal tudtam együtt dolgozni, akikhez egy idő után nyilván elkezdtem kötődni is. Bízom benne, hogy filmek vagy sorozatok ugyanúgy megtalálnak, de az biztos, hogy a Jóban Rosszban nagyon fog hiányozni - vallotta be a Super TV2 videójában.

A cikk az ajánló után folytatódik

Miután a TV2 az Instagram-oldalára is kiposztolta pénteken a színész távozásáról szóló hírt, Nagy Balázs rengeteg üzenetet kapott. A saját közösségi oldalán így mondott köszönetet:

"Végtelenül meglepett, és nagyon jólesett az a rengeteg üzenet, amit a Jóban Rosszban-rajongóktól kaptam, miután kiderült, hogy távozom a sorozatból. Meghatott. Akár csak az utolsó forgatási napon a stáb köszöntése. Nagyon szerettem ezt az 5 évet. Rengeteget tanultam, és nagyon hálás vagyok, hogy ennek az időszaknak a részese lehettem. 

Nem mindig volt egyszerű összeegyeztetni a színházi munkával a forgatást, de olyan profi stábbal dolgozhattam együtt, ami sok mindenben megkönnyítette az életem. Sok barátra leltem. Nem rangsorolnék, de Pikali Gerda gyakorlatilag az egyik legjobb barátom lett, és akivel tényleg jóban-rosszban számíthatunk egymásra. Hálás vagyok két nagyszerű kolléganőmnek. Madár Vera 2 évig, Kondákor Zsófi 3 évig volt a szerelmem a sorozatban. Csodálatos emberek!!! A szívemben maradnak örökre. Hiányozni fog a stáb. A rengeteg röhögés, a kamerák feletti összekacsintások, a sztorizások, és a forgatások hangulata. Az élet ilyen. Megy tovább... Egyenlőre a színházi munkáimra koncentrálok. Mindent köszönök Nektek! A szívemből és a lelkemből otthagytam egy-egy darabot... Megtiszteltetés volt Veletek dolgozni!" - írta az Instagramon. 

A Barátok közt és a Jóban Rosszban távozó szereplői 2019-ben

Szinte nincs olyan év, hogy ne távozzon legalább egy szereplő valamelyik napi sorozatból. 2019-ben is voltak változások mind a két széria háza táján. Képes összeállításunkban megnézheted, kik és miért hagyták el 2019-ben a Barátok közt és a Jóban Rosszban sorozatokat.

Ezt is szeretjük