A Barátok közt 3 főszereplőjét is kiírták - Ők távoztak a sorozatból

Szereplők, akik az elmúlt egy évben távoztak a Barátok köztből és a Jóban Rosszbanból.

Barátok közt kiírt szereplői 2019
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az ország két legnépszerűbb napi sorozata a Barátok közt, ami 1998 óta megy nagy sikerrel az RTL Klubon. Ha valaki csak szimplán a Mátyás király teret ejti ki a száján, mindenki azonnal azt a társasházat képzeli maga elé, ami otthont ad a legtöbb forgatási helyszínnek, illetve a főcímben is feltűnik. A TV2 napi szériája, a  Jóban Rosszban 2005-ben indult a TV2-n, 2016 óta pedig a Super TV2-n kísérhetik figyelemmel a csillagkúti lakosok életét.

Szinte nincs olyan év, hogy ne távozzon legalább egy szereplő valamelyik napi sorozatból. 2019-ben is voltak változások mind a két széria háza táján. A Barátok közt számos rajongója nagyot csalódott, amikor az egyik legnépszerűbb alapszereplő 21 év után döntött úgy, hogy végleg elhagyja a Mátyás király teret. Rajta kívül még két másik főszereplő intett búcsút a produkciónak. 

Képes összeállításunkban megnézheted, kik és miért hagyták el 2019-ben a Barátok közt és a Jóban Rosszban sorozatokat.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük