Itthon gyönyörű színésznő volt - Novák Heni Los Angelesben meglepő foglalkozást űz

Novák Heni, a Jóban Rosszban egykori szereplője 2010-ben költözött ki Amerikába.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Novák Henit a TV2-n futó Jóban Rosszban sorozatból ismerhette meg a közönség, ő alakította Bakó Lindát egészen 2010-ig, majd úgy döntött, egész életét hátrahagyva Amerikában kezd új életet.

A gyönyörű színésznő 2010-ben hagyta ott a sorozatot, hogy a Nagy Ő című műsorból ismert teniszezővel, Noszály Sándorral új életet kezdjenek a tengerentúlon.

Amerikába költözött Noszály Sándorral

Az akkor 25 éves szépség, mondhatni, a nulláról kezdte az életét, nemcsak a nyelvet kellett elsajátítania, de párhuzamosan több munkát is végzett, hogy pénzt tudjon keresni.

Noszály Sándor és Novák Heni 2006 februárjában, az Operabál vendégeként.
Noszály Sándor és Novák Heni 2006 februárjában, az Operabál vendégeként.
Fotó: Puzzlepix/Schumy Csaba

- Amikor kimentem, tényleg teljesen alulról kezdtem, mindent elvállaltam. A bébiszitterkedéstől kezdve a taxizásig mindent csináltam. Elég hamar kiismertem magam Los Angelesben, így elmentem uberezni. Napi négy órában sofőrködtem, azután rohantam castingra, forgatni, gyerekre vigyázni vagy az online marketinges munkámat csinálni - árulta el 2017-ben a Lokálnak.  

Novák Heni élete Los Angelesben 

A 33 éves, barna hajú szépség házassága Noszály Sándorral évekkel ezelőtt véget ért, a férfi 2015 őszén az Összezárva Friderikusszal című műsorban árulta el, hogy kilenc év után megcsalta a feleségét, a félrelépésre pedig ráment a házassága és az egészsége is: depresszióba zuhant. 

Novák Heni a Reggeli műsorvezetőjével, Szabó Zsófival, aki szintén szerepelt a Jóban Rosszban sorozatban.
Novák Heni a Reggeli műsorvezetőjével, Szabó Zsófival, aki szintén szerepelt a Jóban Rosszban sorozatban.
Fotó: RTL Klub/Reggeli

Novák Heni napjainkban Los Angeles egyik legpatinásabb részén lakik, miközben dollármilliomosok számára közvetít ingatlanokat, de gyerekkori álmáról sem tett le, hogy egyszer híres színésznő legyen Hollywoodban. Időközben pedig új párra is talált. 

- Idén kezdtem el újra a színészetet, mert előtte három évig csak ingatlanokkal foglalkoztam, de éreztem, hogy valami nagyon-nagyon hiányzik. Elkezdtem forgatni Los Angelesben, ahol egy kegyetlen karaktert játszom. Egy titkos náci főszerepét osztották rám, akinek van egy 19 éves fia, úgyhogy sminkkel folyamatosan öregítenek - árulta el Novák Heni 2019 szeptemberében az RTL Klub Reggeli című műsorában.

A gyönyörű színésznő nemcsak a munkájában találta meg a boldogságot, de a magánéletben is: egy Jason nevű férfival barátságnak indult a szerelmük, ami már három éve tart, a családbővítésen azonban még nem gondolkoznak.

Cseke Katinka 30 kilót fogyott

Cseke Katinka folyamatosan szabadul meg a pluszkilóktól, 106-ról már 75 kilóra fogyott, új frizurát visel, és öt év után új ruhákat vásárolt magának. Annyira megváltozott, hogy sokszor régi kollégái sem ismerik fel.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük