Felismered Vastag Csabát szakállal és bajusszal? A karanténban kissé megváltozott a külseje
Vastag Csaba, testvére, Tamás és több hazai sztár is szakállat növesztett a karanténban.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A koronavírus-járvány miatt meghozott óvintézkedések nemcsak a nőket tartották távol a fodrászatoktól, hanem a férfiakat is, akik néha a borotválkozásról is lemondtak az önkéntes karanténban. 

Vastag Csaba és öccse, az önkéntes sofőrnek állt Tamás például bajuszt és szakállat is növesztett. Mindkettejük külseje nagyon más az arcszőrzettel, másképp férfiasak és sármosak, mint ahogy megszoktuk őket. 

Zenészek és színészek szakállal

Nem ők az egyetlen zenészek, akik úgy döntöttek, egy időre a sarokba hajítják a borotvát. A 69 éves Balázs Fecó addig nem válik meg szakállától, amíg újra fel nem lép. 

- Lassan olyan vagyok, mint Monte Cristo, már a hatodik hete nem borotválkozom. Megfogadtam, ez addig így marad, amíg meg nem lesz az első koncertünk. Remélem, a május elsejéről augusztus 21-re áttett, tabáni koncerten már megborotválkozva lépek fel - mesélte a Kossuth-díjas zenész a Mokka május 7-i adásában. 

Képes összeállításunkban olyan hazai sztárokat gyűjtöttünk össze, akik szakállat növesztettek. Mindegyiküket felismered?

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük