Te is megkönnyezed! Várkonyi Andrea így búcsúzott el az esti híradóban
Várkonyi Andrea péntek este utoljára vezette a Tényeket.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Várkonyi Andrea tegnap este utoljára vezette a TV2 Tények című műsorát. A híradóstól az adás végén kollégája, Pachmann Péter egy hatalmas virágcsokorral köszönt el.

- Andikám! Emlékszem, amikor 16 évvel ezelőtt bejöttél, vörös-barnás hajad volt – imádtam. Határozott csaj voltál, most meg egy nagyon szép, gyönyörű nő, aki még okos is – ez nagyon fontos. Figyu, nagyon fogsz hiányozni! Azt nem mondom, hogy visszavárunk, mert ősztől itt vagy, össze fogunk még kacsintgatni a folyosón - mondta Pachmann, miután a hírműsor végén előkapott egy nagy, színes tulipáncsokrot.

Várkonyi Andrea nagyon meghatódott, közölte, hogy ő is imádja Pachmann Pétert, akinek két puszival köszönte meg a meglepetést.

- Akkor ez az a pillanat, amikor utoljára köszönök el Önöktől – legalábbis itt a Tényekben. Szeretném megköszönni ezt a 15 évet Önöknek is és kollegáimnak is, akikkel a közös munkának minden percet élveztem ezek alatt a hosszú évek alatt. Ősszel találkozunk egy másik műsorban. Viszontlátásra! – búcsúzott a népszerű híradós.

Három héttel ezelőtt Várkonyi Andrea búcsúztatta híradós kollégáját, Azurák Csabát - az is nagyon megható volt.

Emlékszel, hogy nézett ki Várkonyi Andrea kezdő híradósként? Ha kíváncsi vagy, hogyan változott az évek folyamán, kattintsd végig összeállításunkat!

Fotó: TV2/Tények

Ezt is szeretjük