Várkonyi Andrea meseszép ruhájában olyan gyönyörű volt, mint egy Disney-hercegnő
Várkonyi Andrea a dress code szerint választott szivárványfehér ruhát barátnője esküvőjére.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bettina Pohorelli az egyik legkeresettebb sminkes a magyar sztárok körében. A szőke szépség a hosszú hétvégén elkelt, az esküvőjén pedig Várkonyi Andrea is részt vett lányával, a 13 éves Bochkor Nórival, aki olyan csinos volt, mint az édesanyja. 

A 45 éves sztár remekül érezte magát a lakodalomban, a menyasszony csokrát is ő kapta el. 

Várkonyi Andrea meseszép ruhája

A műsorvezető egy meseszép ruhát viselt, amiben úgy nézett ki, mint egy gyönyörű Disney-hercegnő, ugyanakkor a ruhaválasztás miatt sokan támadták az Instagram-oldalán. "Én úgy tudtam, hogy esküvőre vendégként nem illik a nőnek fehér ruhába menni, főleg ha az simán esküvői ruhának is megfelelne" – írta az egyik kommentelő. 

Pedig Várkonyi Andrea nem az íratlan szabályt szegte meg, a menyasszony megszabta a hölgyvendégeknek, milyen árnyalatok közül választhatnak ruhát.

"Teljesen igazad van, ennek megfelelően nem is fehér a ruhám. És a menyasszonnyal egyeztettük" – írta az egyik válaszban a tévés, aki szivárványfehér kreációt viselt. 

"Ezen az esküvőn dress code volt, ahol a hölgyek összesen négy púderes/bézses színt viselhettek, Andi ruhája pedig beleillik ezekbe" – olvasható az egyik hozzászólásban.

Várkonyi Andrea merészen dekoltált estélyit húzott a Story-gálára

A műsorvezető a 18. Story Ötcsillag- és Érték-díjátadó Gálán mindenkit meglepett azzal, hogy az est legmerészebb estélyi ruhájában pompázott. Öt évvel korábban visszafogott estélyit húzott. Képes összeállításunkban tíz sztárhölgyet mutatunk - melyik estélyiben voltak csinosabbak a Story-gálán?

Ezt is szeretjük