Várkonyi Andrea exkluzív interjút adott - Elárulta, Zsidró Tamással mikor szerettek egymásba

Várkonyi Andrea elárulta, miért vállalták fel már most kapcsolatukat Zsidró Tamással.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Várkonyi Andrea és Zsidró Tamás kapcsolatukkal még nem szeretett volna kiállni a nagy nyilvánosság elé, de a kezdetektől fogva mind a ketten úgy gondolták, a hírt maguk szeretnék közzétenni a saját közösségi oldalaikon. 

Ezért posztolták vasárnap mind a ketten ugyanazt a fotót, amin egyikük és másikuk kutyája látható a következő szöveggel: "Szuszival és Nózival... Együtt**".

Nem akartak titkolózni

Hétfőn természetesen azt találgatták a lapok, mire vonatkozik az "együtt" szó. Kedden elismerték, egy párt alkotnak, és szűkszavúan csak annyit nyilatkoztak, hogy jól alakulnak a dolgaik, és remélik, ez a jövőben is így marad. Várkonyi Andrea szerdán a Blikknek picit bővebben szólalt meg. Azt mondta, csak a legszűkebb környezetünk tudta, mi van közöttük, és még a viszonylag közelebbi ismerőseik is csak néhány napja tudták meg, hogy egy párt alkotnak. 

varkonyi-andrea-fb2
Fotó: FEM3

A műsorvezető most a Hot! magazinnak adott exkluzív interjút, amelyben azt mondta, nem akartak titkolózni, mert egyrészt sokfelé kimozdulnak, így hamar lebuktak volna, másrészt a pletykáknak is elejét kívánták venni. Arról is beszélt, mikor változott meg a barátságuk, és lett belőle szerelem.  

Bár már régi az ismeretségünk, csak tavaly decemberben kerültünk közelebb egymáshoz. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Létezik ideális mennyiségű képernyőidő? Kétéves koráig ne is lásson okoseszközt a gyerek? Káros lehet a Mancs őrjárat? Mennyire egészségtelen alkalmazáson követni a gyerek lokációját? Hasznosak a szülőifelügyelet-alkalmazások? Melyek a dopamintúltengés jelei? Az online bullying kérdésköre: mi a különbség a vélemény, a kritika és a bántás közt? A Dilemma első évadának utolsó epizódjában többek között a fenti kérdésekre kereste a választ Mészégető Marcsi, a Hello Szülő főszerkesztője, Horváth Eszter, a Femina újságírója, valamint Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Remélik, jól alakul a kapcsolatuk, de a nyilvánosság, a koruk és a gyerekeik miatt óvatosak, ezért is nem szeretnének egyelőre bővebben nyilatkozni a magánéletükről. 

- Negyven felett az ember már kétszer megfontoltabban áll egy friss, alakulóban lévő kapcsolathoz. (…) Tamás és én is elváltunk, gyerekeink vannak, és számunkra ők a legfontosabbak. Sorra szeretnénk kérni a sajtó képviselőit, hogy tartsák tiszteletben a magánéletünket - mesélte a hetilapnak. 

Till Attila ritkán látott felesége

Till Attila 1997-ben ismerkedett meg gyönyörű feleségével, Krisztával. A családalapítással sem vártak sok időt, első fiuk, Andor 1998-ban látta meg a napvilágot, később két öccse is született, Simon 2001-ben, Félix 2008-ban érkezett.

Till Attila felesége gyönyörű nő - Krisztával már 22 éve házasok

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük