Várkonyi Andrea exkluzív interjút adott - Elárulta, Zsidró Tamással mikor szerettek egymásba

Várkonyi Andrea elárulta, miért vállalták fel már most kapcsolatukat Zsidró Tamással.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Várkonyi Andrea és Zsidró Tamás kapcsolatukkal még nem szeretett volna kiállni a nagy nyilvánosság elé, de a kezdetektől fogva mind a ketten úgy gondolták, a hírt maguk szeretnék közzétenni a saját közösségi oldalaikon. 

Ezért posztolták vasárnap mind a ketten ugyanazt a fotót, amin egyikük és másikuk kutyája látható a következő szöveggel: "Szuszival és Nózival... Együtt**".

Nem akartak titkolózni

Hétfőn természetesen azt találgatták a lapok, mire vonatkozik az "együtt" szó. Kedden elismerték, egy párt alkotnak, és szűkszavúan csak annyit nyilatkoztak, hogy jól alakulnak a dolgaik, és remélik, ez a jövőben is így marad. Várkonyi Andrea szerdán a Blikknek picit bővebben szólalt meg. Azt mondta, csak a legszűkebb környezetünk tudta, mi van közöttük, és még a viszonylag közelebbi ismerőseik is csak néhány napja tudták meg, hogy egy párt alkotnak. 

varkonyi-andrea-fb2
Fotó: FEM3

A műsorvezető most a Hot! magazinnak adott exkluzív interjút, amelyben azt mondta, nem akartak titkolózni, mert egyrészt sokfelé kimozdulnak, így hamar lebuktak volna, másrészt a pletykáknak is elejét kívánták venni. Arról is beszélt, mikor változott meg a barátságuk, és lett belőle szerelem.  

Bár már régi az ismeretségünk, csak tavaly decemberben kerültünk közelebb egymáshoz. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Remélik, jól alakul a kapcsolatuk, de a nyilvánosság, a koruk és a gyerekeik miatt óvatosak, ezért is nem szeretnének egyelőre bővebben nyilatkozni a magánéletükről. 

- Negyven felett az ember már kétszer megfontoltabban áll egy friss, alakulóban lévő kapcsolathoz. (…) Tamás és én is elváltunk, gyerekeink vannak, és számunkra ők a legfontosabbak. Sorra szeretnénk kérni a sajtó képviselőit, hogy tartsák tiszteletben a magánéletünket - mesélte a hetilapnak. 

Till Attila ritkán látott felesége

Till Attila 1997-ben ismerkedett meg gyönyörű feleségével, Krisztával. A családalapítással sem vártak sok időt, első fiuk, Andor 1998-ban látta meg a napvilágot, később két öccse is született, Simon 2001-ben, Félix 2008-ban érkezett.

Ezt is szeretjük