"Kolléganőtökkel vagyok együtt" - Hajdú Péter új szerelméről a Reggeliben mesélt

Hajdú Péter a Reggeliben azt is elárulta, mióta vannak együtt új párjával, Eszterrel.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Tegnap az volt a nap egyik legolvasottabb sztárhíre, hogy Hajdú Péter újra szerelmes, és új párjával ugyan nem szeretnék magukat mutogatni, de nem is akarnak bujkálni

Az egykori műsorvezető az RTL Klub ma reggeli adásában először beszélt kamerák előtt szerelméről, Eszterről. 

Hajdú Péter fél éve van együtt Eszterrel

Amikor a műsorvezető, Kiss Ramóna a 44 éves sztár 2020-as terveiről érdeklődött, a műsor másik vendége, Holdampf Linda stylist nem kertelt, megkérdezte, lesz-e esküvő. 

- Tervezünk tévés produkciót is, többek között szeretnénk itt az RTL-en folytatni a Profi a konyhámban című műsort. Wossala Rozinával egyéb tervem is van, de arról most itt nem fogok beszélni - kezdte a Reggeliben Hajdú, aki nem úszta meg azt sem, hogy a magánéletéről beszéljen. 

hajdu-peter2
Fotó: RTL Klub/Reggeli

- Köszönöm szépen, a magánéletem rendben van. Ha máshol nem is, az újságokból vagy az is elképzelhető, hogy itt a folyosón értesülhettetek róla, hogy

az egyik kolléganőtökkel vagyok együtt.

Ott ül a vezérlőben. Gyönyörű, szeretjük egymást - bökte ki a szerelmes férfi.

A cikk az ajánló után folytatódik

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

- Mi is nagyon szeretjük őt, szeretünk vele dolgozni, és a nézők kedvéért elárulom, hogy egy gyönyörű, barna hajú szépség - tette hozzá Peller Anna műsorvezető. 

A tévés azt is közölte, hogy ugyan nem bujkálnak, és azt sem szeretné, ha valakik pénzért lesifotókat készítenének róluk, ugyanakkor nem szeretné a magánélete részleteit kiteregetni a sajtónak, mert már ezzel kapcsolatban többször is megégette magát. 

hajdu-peter4
Fotó: RTL Klub/Reggeli

- Éltem már a magánéletemet sajtónyilvánosság előtt, már nem szeretném. Már fél éve... vagy több mint fél éve együtt vagyunk. Szóval már nem annyira friss, sőt, az én életemben ez már hosszú távúnak számít. 

Rácz Jenő gyönyörű barátnője

Rácz Jenő sokáig agglegényéletet élt, nagyon sokat utazott, évekig Ázsiában élt. Egy éve, hogy végleg hazaköltözött Sanghajból, és úgy döntött, végleg Magyarországon marad. Ebben a döntésben még jobban megerősítette, hogy A Konyhafőnök 6. évadának forgatása alatt rátalált a szerelem az egyik versenyző, Gyuricza Dóri személyében. Elmondása szerint megtalálta benne, akit régóta keresett.

Ezt is szeretjük