Hajdú Péter felvállalta új szerelmét - Le is fotózták őket együtt
Hajdú Péter felvállalta új kapcsolatát, először beszélt Eszterről.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Miután tavaly júniusban kiderült, hogy Hajdú Péter és 18 évvel fiatalabb barátnője, Anna szakítottak, az egykori műsorvezető nem nyilatkozott magánéletéről. A 44 éves sztár most viszont már nem titkolózik tovább új párjáról.  

Már egy ideje egy párt alkot egy Eszter nevű lánnyal, akivel decemberben több közös fotó is készült. 

Hajdú Péter nem bujkál új párjával 

Hajdú Péter és Sarka Kata házassága 2016-ban ment tönkre, egy évvel később elváltak. Míg a volt feleség az új párját tavaly tavasszal egy gyermekkel is megajándékozta, a tévés hosszabb párkapcsolatai nem tartottak tovább fél évnél.

Csak két alkalommal mutatkozott a nagy nyilvánosság előtt egy-egy hölgy oldalán: a civil Eszterrel először 2017 márciusában, a Fonogram-díjkiosztón jelentek meg együtt, augusztusban azonban szakítottak, míg a modellként dolgozó Annával 2019 februárjában mutatkoztak be a Story magazin címlapján, de öt hónap után szakítottak. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

B.ú.é.k🍾🍾🎉🎉 #2020 #kreischberg @majesz187

Hajdú Péter (@hajdu.peter.official) által megosztott bejegyzés,

2019 decemberének elején aztán lencsevégre kapták egy csinos, barna hajú nő oldalán a teqball-világbajnokság döntőjén. Hajdú Péter akkor elismerte, hogy a lány a barátnője, de ennél többet nem kívánt mondani. A pár aztán az év végét Murauban, az osztrák síparadicsomban töltötte egy baráti társasággal, ahol még Majkáékkal is összefutottak, és ahonnan Kocsis Korinna, a 2009-ben Miss Earth Hungary posztolt egy fotót, amin szerelmével, illetve Hajdúval és annak új párjával látható

A cikk az ajánló után folytatódik

Hajdú Péter ezt követően mesélt a Ripostnak arról, hogy mivel nem élnek a négy fal között, készülnek róla és barátnőjéről fotók, amivel nincs semmi baj, hiszen nem szeretnének bujkálni, de nem is kívánják magukat mutogatni. 

- Tapasztalatom szerint a nagy nyilvánosság nem tesz jót egy kapcsolatnak. Korábban, ha komoly volt egy kapcsolatom, ha nem, bedőltem az újságírói pressziónak, és néhány barátomnak adtam interjút, ami sosem vezetett jóra… - mesélte a lapnak. 

- Eszterrel már a kapcsolatunk elején tisztáztuk, hogy nem csinálunk 'médiakampányt' a dologból, és ez volt a legjobb döntés, amit csak meghozhattunk, hiszen így valóban volt időnk megismerni egymást, mielőtt kipattant volna, hogy együtt vagyunk - árulta el, miért nem álltak ki a nagy nyilvánosság elé. 

Hajdú Péter barátnőjéről annyit tudni, hogy az RTL Klub Reggeli című műsorának egyik szerkesztője. Munkájának köszönhetően ismerte meg Hajdút: a kereskedelmi csatorna műsorában találkozott Kocsis Korinnával. A szépségkirálynő párjával Hajdú hosszú évek óta jó barátságban van, ezért is töltötték együtt a szilvesztert Murauban.

Hajdú Dávidka nagyon hasonlít az apjára

Sarka Kata és Hajdú Péter fia, Dávid már kész kis úriember. Kilencedik életévét töltötte be idén nyáron, és ahogy nő, egyre inkább édesapja vonásai rajzolódnak ki arcán.

Ezt is szeretjük