Vasvári Vivien így öleli új párját - Először posztolt szerelmes fotót
Vasvári Vivien most először erősítette meg a hírt, bizony új férfi van az életében.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Vasvári Vivien ajtaján újra bekopogtatott a szerelem: az Instagramon új párja karjaiban látható a Feleségek luxuskivitelben sztárja. 

Vasvári Vivien és Fecsó, a Nyerő Páros 2. évadának győztes párja a tavalyi év szeptemberében hozta nyilvánosságra, külön utakon folytatják tovább életüket. A szőke sztár több interjúban és Instagram-posztban mesélt arról, milyen mélypontokat élt meg férje oldalán.

Vasvári Vivien újra szerelmes

A harmincéves híresség láthatóan újra boldog egy másik férfi oldalán. Először szilveszterkor készült egy videó újdonsült párjával, de a felvételen, melyet a Blikk magazin talált, nem látszott az arca, így az is kérdéses volt, valóban a modell vált-e csókot a titokzatos ismeretlennel. Utólag végül megerősítette, tényleg ő szerepel a videóban.

- Ez egy friss kapcsolat, de ha majd úgy alakul, és mind a ketten úgy akarjuk, megmutatom a nyilvánosság előtt is a páromat. Ő nem celeb, nem is akar az lenni, és nem is szeretném, ha folyton szerepelne. Szeretnék megkérni mindenkit, hogy ne kezdjen utánunk kutakodni, ha eljön az ideje, láthatnak minket együtt - mondta a lapnak.

vasvári-vivi
Fotó: Instagram/Vasvári Vivien

Úgy tűnik, Vasvári Vivien elérkezettnek látta az időt, hogy közösségi oldalán is mutasson valamit az új kapcsolatából: új kedvesének kilétét egyelőre titkolja, a férfi arca sem látszik, de az Insta-storyjába kitett kép alapján biztos, hogy újra eltalálta Ámor nyila. 

A képen, ami a férfi születésnapja alkalmából készült, ölelkezve pózol új kedvesével. A szöveg, amit a képre írt, felér egy szerelmi vallomással. "Szükségem van rád, akarlak, szeretlek, csak annyit mondok, különleges vagy" - írta magyarra fordítva. 

Vasvári Vivien egy órával ezelőtt az Instagram-oldalán is posztolt a fotót. Azok a legszebb érzések, amiket nem tudsz szavakba önteni - írta mellé.

A 2019-es év tíz legszebb csipkeruhája

Vasvári Vivien a 2019-es Playboy-gálán merészségben túltett mindenkin: lenge, átlátszó csipkeruhája alá melltartót sem húzott, így nem csoda, hogy minden szem a melleire szegeződött.

Képes összeállításunkban összegyűjtöttük azt a tíz hazai női sztárt, akik szerintünk a 2019-es év legszebb csipkeruháit viselték.

Ezt is szeretjük