Szakított Várkonyi Andi és Zsidró Tamás - A műsorvezető ezt nyilatkozta
Várkonyi Andrea is megerősítette, hogy hetekkel ezelőtt szakítottak Zsidró Tamással.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Január végén derült ki, hogy Várkonyi Andrea és Zsidró Tamás egy párt alkotnak. A műsorvezető és a sztárfodrász bimbózó kapcsolata azonban véget ért, ebben pedig a koronavírus-járvány miatt kialakult helyzetnek is köze van. 

A Bors információi szerint már hetek óta nem tartják a kapcsolatot, nem is beszélnek. A lapnak a szőke sztár is megszólalt. 

Várkonyi Andrea és Zsidró Tamás szakított

Csak Várkonyi Andrea és Zsidró Tamás szűkebb környezete tudta, hogy december végén egymásra találtak, mindenki más január végén, a lapokból értesült róla. Az 56 éves mesterfodrászt Várkonyi mindig is jó pasinak tartotta, de ennél többre egy ideig nem gondolt. Először chatelni kezdtek, és mivel Zsidró nagyon szimpatikus volt, és megvolt közöttük az összhang, viszonylag gyorsan személyes találkozás követte a levélváltásokat, ami nagyon jól sikerült.

varkonyi-andrea-zsidro-tamas
Fotó: Life TV/Női titkok Várkonyi Andinál

- Tamás olyan férfi, akihez minden tekintetben tudok kapcsolódni. Amit ő tud, amit ő nyújt gondolkodásban, az közel áll hozzám, be tudja indítani az érzelmeimet. Negyven pluszosan már mélyebb, stabilabb érzésekre vágyom, nem pedig hullámvasútra - mesélte a Life TV műsorvezetője február közepén a Hot! magazinnak.

Az alakuló kapcsolatot aztán nagyban befolyásolta a világjárvány és az önkéntes karantén. A 45 éves tévés március végén egy posztban elárulta, hogy koronavírustesztet is csináltatott, mert egy hétig az ágyból sem bírt felkelni, olyan rosszul volt. Bár az elmúlt két hetet önkéntes karanténban töltötte a lányával, Nórival, előtte bevásárolt, így mindenképpen ő, családja és a szakember is szükségesnek tartotta a mintavételt. A teszt negatív eredményt hozott, de arra figyelmeztette, hogy továbbra is komolyan kell venni a rendkívüli helyzetet. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Amikor a Bors megkereste Várkonyi Andreát a szakítással kapcsolatban, a sztár megerősítette, és szűkszavúan indokolta is.  

- Igen, igaz. Tényleg nem vagyunk már egy pár. Már hetek óta külön vagyunk. A normális hétköznapokban is keveset tudtunk találkozni az elfoglaltságaink miatt, nyilván ez a jelenlegi helyzet nem segített ezen, sőt. Jól vagyok, nem tudott még annyira elmélyülni köztünk ez a dolog, hogy nagyon mély sebeket ejtsen - mondta a napilapnak.

Várkonyi Andrea egyre dögösebb ruhákba bújik

Várkonyi Andreát éveken át visszafogott, elegáns ruhákban láthatták a nézők a Tények műsorvezetőjeként, majd miután 2016 tavaszán búcsút intett a híradózásnak, merészebb, az alakját jobban kihangsúlyozó darabokba bújt a képernyőn. Összegyűjtöttük, a Life TV-n futó műsora első évadában milyen emlékezetes kreációkban állt kamerák elé. 

Ezt is szeretjük