Várkonyi Andrea koronavírustesztet csináltatott - Egy hétig az ágyból sem bírt felkelni
Várkonyi Andrea koronavírustesztet kellett, hogy csináltasson.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Várkonyi Andrea most posztolta, hogy az elmúlt egy hetet ágyban töltötte, felkelni sem bírt. Orvosként átgondolta a tüneteit, egyeztetett a háziorvosával, aki szükségesnek tartotta egy koronavírusteszt elvégzését, és beutalta egy mobil mintavételre. 

Bár az elmúlt két hetet önkéntes karanténban töltötte a lányával, Nórival, előtte bevásárolt, így mindenképpen ő, családja és a szakember is szükségesnek tartotta a mintavételt. A teszt negatív eredményt hozott, de a műsorvezető számára ijesztőek voltak az elmúlt napok, azt tanácsolja, mindenki vegye komolyan a rendkívüli helyzetet. 

Várkonyi Andreának koronavírustesztet kellett csináltatnia

"Sziasztok, nagyon furcsa napokon vagyok túl. Az elmúlt hetet ágyban töltöttem, ki sem bírtam kelni belőle. Orvosként elég racionálisan szoktam a betegségekhez állni, nem szoktam pánikolni, és beképzelni tüneteket sem. De a 4. nap után eljutottam oda, hogy felhívtam a háziorvosom, aki kiváló szakember és a tüneteim alapján mindenképpen szükségesnek tartott egy koronavírus-tesztet, így beutalt egy mobil mintavételre. Ez meg is történt, és mára már azt is tudom, hogy szerencsére az eredményem NEGATÍV lett!" - írta posztjában a tévés. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Sziasztok,nagyon furcsa napokon vagyok túl.Az elmúlt hetet ágyban töltöttem,ki sem bírtam kelni belőle.Orvosként elég racionálisan szoktam a betegségekhez állni,nem szoktam pánikolni és beképzelni tüneteket sem.De a 4. nap után eljutottam oda,hogy felhívtam a háziorvosom,aki kiváló szakember és a tüneteim alapján mindenképpen szükségesnek tartott egy coronavirus tesztet, így beutalt egy mobil mintavételre.Ez meg is történt,és mára már azt is tudom,hogy szerencsére az eredményem NEGATÍV lett! 👍🏼🙏🏻Amit szeretnék ebből az egészből kiemelni,hogy mi minden kavarog az ember fejében amíg nem tudod mi lesz a vége.Nagyon komolyan veszem az itthon maradást,tényleg izolációban voltam Nórival együtt az elmúlt két hétben,de előtte még voltam egy gyors napi bevásárláson,utoljára. Azt is tudtam,hogy ha pozitív lesz a tesztem akkor is szerencsésnek mondhatom magam,mert valószínűleg csak enyhébb lefolyású.De mégis, amikor az orvosod azt mondja,“Andi csináltassunk tesztet mert ugyanilyen tünetekkel voltak már coronavírusra pozitív esetek.” És a családom más orvos tagjai is ugyanezt javasolják..Aztán amikor végig futott a gondolat, hogy mi van ha pozitív lesz a teszt és Nóri is elkapta?A gyerekek szerencsére nem nagyon betegszenek meg tőle,de mi van ha ő mégis?Igazán nem szokatlan számomra a mentőautók vagy a betegek látványa, elvégeztem az orvosi egyetemet,utána dolgoztam mentős osztályon,belgyógyászaton,de amikor a ház előtt megáll a mentőautó és a mentőskolléga teljes védőfelszerelésbe öltözve mint a filmekben,úgy lép be az otthonomba...az riasztó.És a várakozás az eredményre...Szóval csak azt szeretném mondani, hogy az ismeretlentől való félelem része az embernek és ez az egész amiben vagyunk nagyon ismeretlen. Nagyon ijesztő volt ezt megélni és én most szerencsés voltam.Azt tudom csak tanácsolni,hogy vegyük nagyon komolyan továbbra is ezt a járványt.Ez nem cirkusz, nem felesleges pánikkeltés,nem összeesküvés,ez tényleg komoly most. Mindenképpen szeretném megköszönni a Népegészségügyi Központnak és az Országos Mentőszolgálatnak azt a profizmust, felkészültséget és biztonságérzetet amit tapasztaltam akkor, amikor én teljes bizonytalanságban voltam.🙏🏻 #maradjotthon

Andrea Várkonyi (@varkonyiandrea_va) által megosztott bejegyzés,

"Igazán nem szokatlan számomra a mentőautók vagy a betegek látványa, elvégeztem az orvosi egyetemet, utána dolgoztam mentős osztályon, belgyógyászaton, de amikor a ház előtt megáll a mentőautó és a mentős kolléga teljes védőfelszerelésbe öltözve, mint a filmekben,úgy lép be az otthonomba... az riasztó. És a várakozás az eredményre... "

A 45 éves sztár azt hangsúlyozza, továbbra is vegyük nagyon komolyan a járványt. 

Ez nem cirkusz, nem felesleges pánikkeltés, nem összeesküvés, ez tényleg komoly most.

Várkonyi Andrea egyre dögösebb ruhákba bújik

Várkonyi Andreát éveken át visszafogott, elegáns ruhákban láthatták a nézők a Tények műsorvezetőjeként, majd miután 2016 tavaszán búcsút intett a híradózásnak, merészebb, az alakját jobban kihangsúlyozó darabokba bújt a képernyőn. Összegyűjtöttük, a Life TV-n futó műsora első évadában milyen emlékezetes kreációkban állt kamerák elé. 

Ezt is szeretjük