Válik a Feleségek luxuskivitelben sztárja - Ezért lett vége 25 év után a házasságának
Yvonne Dederick, a Feleségek luxuskivitelben sztárja elárulta, miért válik férjétől.

beauty and style
Top olvasott cikkek

2018 novemberében röppentek fel a hírek arról, hogy Yvonne Dederick, a Feleségek luxuskivitelben sztárjának házassága zátonyra futott. Az üzletasszony két és fél évtizeden át tartó kapcsolatából három gyermek született, a két nagyobbik már felnőtt. 

A szőke sztár a Story magazinnak először mesélt a válás okairól és arról, hogyan dolgozta fel azt, hogy újra egyedülálló lett. 

Ezért válik Yvonne Dederick

Yvonne Dederick és az amerikai David három gyerek szülei. Chris, Catherine és Alex közül a két nagyobbik már felnőtt, de a legfiatalabb sem annyira kicsi, hogy miatta ne merték volna lezárni a házasságukat. A válás jelenleg is folyamatban van, de kulturáltan zajlik.   

yvonne-dederick2
Fotó: VIASAT3/Udvardi Attila

- Nagyon sok feszültség volt már a levegőben. Nem veszekedések miatt, mert azok nem voltak, szimplán csak amiatt, hogy

munka után nem igazán vágytunk haza, a másik lénye már nem inspirált minket.

Én sokkal művészibb lélek vagyok Davidnél, mindig is az voltam, és az ebből fakadó különbség túl nagyra nőtt - árulta el a hetilapnak. 

Ez a második válása. Az első házasságát nagyon fiatalon kötötte, se gyerekük, se közös vagyonuk nem volt, így az a válás gyorsan lezajlott. Több mint húsz év után viszont nehezebb volt túllépnie azon, hogy újra elvált nő lett.

A cikk az ajánló után folytatódik

Eleinte úgy szervezte a napjait, hogy sose legyen egyedül, emellett randizni is elkezdett, de nem igazán talált szimpatikus férfit. Rájött, szüksége van a gyászidőszakra, arra, hogy magával foglalkozzon, ki ő, és mit szeretne. 

- Most az üzleti dolgokkal foglalkozom, írom a könyvem, és hamarosan elkezdek tanulni egy franciaországi egyetemen. Élvezem, hogy önmagamra találtam, és nem sürgetem, hogy új párom legyen - vallotta be. 

Yvonne Dedericket a Feleségek luxuskivitelben második évadában ismerték meg a tévénézők, miután az első széria után Rubint Réka kiszállt, és Vasvári Vivien, Csősz Boglárka, Köllő Babett és Smaltig Dalma mellé csatlakozott Yvonne és Polgár Tünde. Dalma a 2020 tavaszán jelentkező harmadik évadban már nem vesz részt, és Yvonne is sokat gondolkodott, de végül igent mondott a további szereplésre. 

yvonne-dederick1
Fotó: VIASAT3/Udvardi Attila

- Egy saját karriert építő nő nagy falat a magyar pasiknak, mondjuk engem nem is érdekelnek az olyan férfiak, akik egy otthon ülő feleséget akarnának belőlem faragni. Amerikában sokkal inkább azt tapasztaltam, hogy a sikeres férfiak részéről szinte elvárás, hogy egy nőnek is legyen karrierje, a cicababákat kevésbé kedvelik már - nyilatkozta február végén a Borsnak

A napilap a múlt hétvégén azt is felfedte, hogy a VIASAT3 reality műsorának új résztvevője két divattervező lesz: Nagy Noémi, a Prieston márka alapítója és Molnár Nini, aki táskáival robbant be.  Utóbbi annyiban különbözik a többi szereplőtől, hogy ő még hajadon. 

Csősz Boginak fiatalon sötét haja volt

Csősz Bogi már az Apám beájulna című film előtt is sok fotózáson részt vett, modellkarrierjét pedig a film bemutatása után is folytatta. Még tinédzserként fedezte fel az a milánói modellügynökség, amely Claudia Schiffert is befuttatta.

Ezt is szeretjük