Szakított a magyar énekes sztárpár - Pár hete még évfordulót ünnepeltek
Két év után szakított Nagy Bogi és Varga Szabolcs.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nagy Bogi és Varga Szabolcs a Sztárban Sztár +1 kicsi második évadában kerültek közel egymáshoz, amit utóbbi Vastag Tamással meg is nyert 2018 februárjában. A két fiatal a döntő után össze is jött egymással. 

Idén februárban még boldogan ünnepelték a második évfordulójukat, fotókat is posztoltak, amik ma már nincsenek fent az Instagramon, ugyanis szakítottak. 

Nagy Bogi és Varga Szabolcs szakított

Nagy Bogi 2018 februárjában azt mesélte a FEM3 Caféban, hogy Sztárban sztár +1 kicsi alatt nagyon jó barátok lettek Varga Szabolccsal, keresték egymás társaságát, rengeteget beszélgettek, aztán amikor véget ért a műsor és a vele járó stressz, azt vették észre, hogy egymásba szerettek. 

nagy-bogi-varga-szabolcs
Fotó: MTVA/Kaszner Nikolett

Az 2020. április 22-én 18. születésnapját ünneplő tehetség Az ének iskolája és a Sztárban Sztár + 1 kicsi után sem tűnt el a süllyesztőben, tehetségét többek között Caramel is elismeri, akivel többször is együtt zenéltek. Az énekes írta a Holnap című dal szövegét, amivel Nagy Bogi bekerült A Dal 2019-be, és végül a 4. helyen végzett. Második kislemeze a Gyönyörű káosz címet kapta, amit szintén Caramel írt. A jelenleg tizenegyedikes tanuló A Dal 2020-ba is bejutott a Maradok című számmal, amelynek zeneszerzője és dalszövegírója szintén Caramel volt. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Varga Miklós fia, Szabolcs, aki a Corvinus Egyetem média és kommunikáció szakos hallgatója, szintén bejutott A Dal 2020-ba a Pillanat című dallal. A szerelmespár külön-külön dallal végül az elődöntőig jutott el, a március 7-i döntőbe már nem kerültek be. 

nagy-bogi-szakitas
Fotó: Instagram/Nagy Bogi

Február 5-én még boldogan ünnepelték a második évfordulójukat, de nemrég szakítottak. Ezt Nagy Bogi árulta el az Instagram-oldalán. Egy követője kérdésére, miszerint Szabival külön utakon járnak-e, igennel válaszolt. Azt írta, a szakítás részleteibe nem kíván belemenni. "Erről nem fogok többet beszélni, kérlek szépen értésétek meg."  

Dallos Bogi bikiniben

Dúl a szerelem Dallos Bogi és Puskás Peti között. Nagyon mozgalmas év volt számukra a 2019-es, a rengeteg koncertet és az X-Faktort is ki kellett pihenniük. Nem is akármilyen helyet választottak a kikapcsolódáshoz, február elején Indonéziába repültek. A gyönyörű helyek mellett az énekes bikinis párjáról is készített pár fotót. 

Ezt is szeretjük