Iszak Eszti szakított párjával – Ezért lett vége a kapcsolatának
Iszak Eszter először nyilatkozott arról, miért szakítottak párjával.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Iszak Esztert tavaly, a Balaton Soundon fotózta le a Blikk szerelmével, Zsolttal. A lap azt írta, 2018-ban, az év végén kerültek közel egymáshoz. A műsorvezető akkor csak annyit nyilatkozott, hogy nagyon boldogok. Tavaly év végére viszont már szingli lett, az ATV csatornán futó #Bochkor karácsony előtti adásában azt mondta, 32 évesen egyedül van. 

A szőke szépség a Story magazin tavaszi különszámában beszélt először arról, miért ért véget a legutóbbi párkapcsolata.

Iszak Eszti és párja szakítottak

Iszak Eszti a lapnak azt mondta, sokat dolgozik magán, meditál, és kéthetente pszichológushoz jár, ennek következtében sok mindenre rájött magával kapcsolatban, emellett arra is ráébredt, hogy a párjával nem egymáshoz valók, ezért a jó viszonyban elváltak útjaik.

- Zsolti nagyon jólelkű és kedves, sokat adott a személyiségfejlődésemhez. Helyreraktam a fejemben, mire van szükségem, mit szeretnék, hogyan lesz teljes az életem. Építettük egymást, mindkettőnkre jó hatással volt a másik, de mások voltunk, eltérő habitussal, sajnos nem passzoltunk – vallotta be.

A cikk az ajánló után folytatódik

Úgy gondolja, egy kapcsolatban a férfi az oszlop, de a két fél egyenrangú, egy kapcsolatba férfi és női energiák is kellenek, és fontos, hogy számíthassanak a felek egymásra.

- Szeretek adni, de van, amin még dolgoznom kell. A türelmem például sokat fejlődött, ha véleménykülönbségről van szó, már jobban belegondolok a másik helyzetébe.

A műsorvezető és influenszer szerint, ha hirtelen találkozna a lelki társával és szerelemre lobbanna, nem zárkózna el egy új párkapcsolattól, de most elsősorban saját magával kell foglalkoznia.

Hazai sztárjaink és a 2019-ben viselt legdögösebb ruháik

Ma már nemcsak a külföldi díjátadókon és gálákon találkozunk extravagáns és merész kreációkkal, hazai sztárjaink is egyre bevállalósabbak. Az idei év egyik legbevállalósabb ruháját Iszak Eszter öltötte magára. Képes összeállításunkban megnézheted, szerintünk a hazai sztárhölgyek közül kik viselték a 2019-es év tíz legdögösebb ruháját.

Ezt is szeretjük