"Elfáradt a házasságunk" - Jordán Adél és színész férje 12 év után külön utakon folytatják tovább
Jordán Adél friss interjújában a házasságáról is beszélt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jordán Adél és Keresztes Tamás 12 évvel ezelőtt, a Katona József Színházban szerettek egymásba. A múlt héten szárnyra keltek olyan hírek, miszerint színházi körökben úgy tudják, a színésznő és a színész a tavalyi nyári szünetről visszatérve már nem alkotott egy párt. 

Eddig egyik fél sem reagált a lapokban megjelentekre, Jordán Tamás és Lázár Kati lánya a Nők Lapja friss számában mesélt róla először, milyen a kapcsolata kilencéves fia édesapjával. 

Már képesek elengedni egymást

- Elfáradt a házasságunk. Hosszú ideje gondolkodunk rajta, mi legyen, és nagyon lassan haladtunk ebben a dologban, mert mindketten nagyon féltünk az elválástól. Mostanra azonban megerősödtünk annyira, hogy képesek vagyunk intelligensen, békében elengedni egymást - mondta a 39 éves színésznő a hetilapnak adott interjúban. 

jordan-adel
Fotó: MTVA/Zih Zsolt

Jordán Adél szerint a színészpárok számára nehézséget okoz, és sok szervezést igényel a gyermekük felügyelete, ha esténként mindketten játszanak. Számukra is könnyebb lett volna, ha egyikük más foglalkozást űz.

A cikk az ajánló után folytatódik

Kisfia édesapjával a mai napig nagyon jó barátok, szereti Keresztes Tamás humorát és azt, hogy mindent meg lehet vele beszélni. Reméli, szülőként továbbra is jól együtt tudnak működni. 

- Tomi nagyon készséges, és rengeteg energiát fektet a fiunk nevelésébe. Nyilván nálunk másképp alakul majd, mint általában, hónap elején kiterítjük magunk elé a színház következő havi műsorát, és beosztjuk, melyik estét kivel töltse a gyerek. Nem lesz egyszerű - vallotta be a Katona József Színház művésze. 

Pindroch Csaba és felesége, Verebes Linda

Verebes Linda és Pindroch Csaba kapcsolatának annak idején sokan nem jósoltak nagy jövőt, sőt, Verebes István lányát az idősebb kollégák egyenesen óva intették a színésztől. Rácáfoltak a kétkedőkre, január elején a 20. évfordulójukat ünnepelték. 

Ezt is szeretjük