Várkonyi Andrea ezért vált el - Elárulta, mi okozta a házassága végét
Várkonyi Andrea elárulta, mi vezetett a házassága végéhez.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor 2006 óta alkotnak egy párt, kislányuk 2007 áprilisában született meg. A rádiós már rég maga mögött hagyta a szívtipró múltját, a TV2 műsorvezetőjéről pedig talán sokan elfelejtették, vagy nem is tudták, hogy a Bochkorral való megismerkedése előtt férjnél volt. Arról, hogy mi vezetett a házassága végéhez, Micsoda Nők! című műsorában mesélt. 

- A döntés szerintem nem akkor születik meg, amikor kimondod a másiknak. Nálam ez úgy zajlott, hogy volt egy folyamat, amikor úgy éreztem, valami nem oké. Aztán eljött az a pillanat, amikor az unokatestvéremmel folytatott telefonbeszélgetés során azt mondtam: nem az a kérdés, hogy el fogok-e válni, hanem az, hogy mikor. Akkor születik meg a döntés, amikor már tudod, de a mikor, hogyan még nem tiszta - mondta. 

varkonyi-andrea
Fotó: FEM3/Micsoda Nők!

Azt is hozzátette, azt nem tartja hibának, amikor az ember azon gondolkozik, megmenthető-e még a házassága. Szerinte a másikért és a saját lelkiismeretünkért is meg kell tenni, hogy úgy lépjünk ki egy kapcsolatból, hogy mi mindent megtettünk. 

Várkonyi Andrea ugyancsak a FEM3 csatornán futó műsorában mesélt arról még 2016 októberében, hogy a hét évig tartott házassága arra ment rá, hogy hiába próbálkozott különféle kezelésekkel is, nem esett teherbe

- Kaptam egy lepecsételt orvosi papírt arról, hogy nekem nem lehet spontán terhességem, csak mesterséges megtermékenyítéssel. Nekünk gyakorlatilag a házasságunk rá is ment, ma már azt gondolom, hogy ez nem volt véletlen - mondta akkor a műsorvezető. 

Ezt is szeretjük