A magyar színész titokban nősült meg: a szülők is a tévéműsorból értesültek Molnár Gusztáv házasságáról

Molnár Gusztáv a Nyerő Párosban vallotta be, hogy a párja igazából tavaly december óta a felesége.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Molnár Gusztávot a Drága örökösök postását, Szlávent alakítva ismerte meg az ország. A színész párjával a Nyerő Páros ötödik évadában kapott új szereplési lehetőséget az RTL Klubtól. 

A kedd esti adásban a nyolc híresség és szerelme kendőzetlen őszinteséggel beszélt párkapcsolatukról, és féltve őrzött titkok is napvilágra kerültek. Kulcsár Edina és Csuti például bevallotta, azért vállalták el a műsorban való szereplést, hogy megmentsék a házasságukat, Molnár Guszti pedig azt, hogy titokban tavaly decemberben összeházasodtak Vivivel. 

Molnár Gusztáv titkos esküvője

Bár Molnár Gusztáv egy évvel korábban még azt tervezte, hogy feleségül veszi kisfia édesanyját, végül az esküvőből nem lett semmi, 2020 júliusában derült ki, hogy Ildikóval kilenc együtt töltött év után úgy döntöttek, elválnak útjaik. A színész nem kívánta titkolni új párját, novemberben felvállalták kapcsolatukat.  

molnar-guszti-felesege2
Fotó: RTL Klub/Nyerő Páros

- A miénk egy másfél éves kapcsolat. Amikor találkoztunk, én egy sikeres színész fiúnak tartottam magam, aki Vivi személyében egy ragyogó, csodálatos lányt ismert meg. Aztán nagyon hamar nehéz időszakok jöttek, jött a zuhanás, amit a világjárvány okozott. Rettenetesen megváltozott az életem. Egyszer csak az éreztem, hogy már nem érzem magam fontosnak, nincsenek kilátások, minden rossz, és

Vivi irgalmatlan mennyiségű rosszat kapott tőlem. Ott kellett volna hagynia!

- mondta könnyeivel küzdve a 34 éves színész a Nyerő Párosban.

A cikk az ajánló után folytatódik

Vivi azonban nem hagyta el, inkább keresett egy szakembert, akihez együtt jártak. Úgy gondolja, az elmúlt hat hónap a kapcsolatuknak sok mélységet és magasságot adott, még életében nem élt meg ennyi és ennyire komoly érzelmet. 

molnar-guszti-felesege
Fotó: RTL Klub/Nyerő Páros

- Én november 30-án, a születésnapján megkértem Vivi kezét, a menyasszonyom lett, és december 5-én mi ketten összeházasodtunk.

Őt Molnár-Fazekas Viviennek hívják, viszont erről mostanáig senki nem tud, a szüleink se…

- És tök jó, hogy végre nem kell azt csinálnom, amikor átmegyünk például Vivi szüleihez, hogy erről nem beszélünk, meg nem kell úgy hívnom, hogy a kedvesem, a párom stb. Ő az én feleségem, aki kitartott mellettem! Azt most megígérem, ha innen kimegyünk, elviszlek nászútra - zárta az érzelemdús vallomást Molnár Gusztáv. 

Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc esküvője

2021. szeptember 24-én tartotta esküvőjét Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc. A pár az Alcsúti Arborétumban fogadott örök hűséget egymásnak, amit a biztonsági őrök szigorúan őriztek. A TV2 egykori műsorvezetőnője sokak meglepetésére kiposztolt több esküvői képet is, amin ő, illetve ő és újdonsült férje láthatóak: a tévés egy gyöngyházfényű, Merő Péter által tervezett kreációban vonult az oltár elé hozzá illő cipőben.

Ezt is szeretjük