Várkonyi Andrea esküvői fotókat posztolt: gyöngyházfényű ruhában ment hozzá Mészáros Lőrinchez

Várkonyi Andrea fotókat posztolt Instagram-oldalán az esküvőjéről Mészáros Lőrinccel.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

2021. szeptember 24-én, múlt pénteken tartotta esküvőjét Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc. A nagyszabású rendezvényről eddig fotók még nem láttak napvilágot, a pár ugyanis az Alcsúti Arborétumban fogadott örök hűséget egymásnak, amit a biztonsági őrök szigorúan őriztek. 

Hiába várakozott több fotós, a lakodalomra nem jutottak be, csak a vendégekkel érkező, sokszor lesötétített luxusautókat tudták lefotózni. 

Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc esküvője

A TV2 egykori műsorvezetőnője sokak meglepetésére kiposztolt több esküvői képet is, amin ő, illetve ő és újdonsült férje láthatóak.  A felvételeket az Instagram-oldalán osztotta meg, azokat oda kattintva lehet megtekinteni

Várkonyi Andrea egy gyöngyházfényű, Merő Péter által tervezett kreációban vonult az oltár elé hozzá illő cipőben. Ékszerként egy gyöngysort viselt, haját sem fátyol, sem dísz nem ékesítette, szőke tincsei lágy hullámokban omlottak alá. Gömbcsokra fehér és halványsárga rózsákból állt.  

A fotók révén a ceremónia helyszínéről is képet kapunk: Várkonyi Andrea több virágkapun áthaladva vonult az őt az anyakönyvvezető előtt váró Mészáros Lőrinchez, amik fehér, halvány rózsaszín és -sárga színű, főként rózsákból és hortenziákból álltak. 

Várkonyi Andrea a TV2 Neked énekelek című gálaműsorában 2021. május 31-én.
Várkonyi Andrea a TV2 Neked énekelek című gálaműsorában 2021. május 31-én.
Fotó: TV2

A Blikk úgy értesült, Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc esküvőjére nagyjából háromszáz vendéget hívtak. Őr védte sorompón keresztül hajthattak be az autók a menyegző helyszínére. Az arborétum bejáratait kordonnal lezárták, azt a milliárdos saját biztonsági őrei védték. "Nagyjából háromszáz méterenként álltak őrök, akik sötétedés után éjjellátó szemüveggel figyelték, hogy illetéktelen ne jusson közel az arborétumhoz" - írta a napilap, amely fotóst is küldött Alcsútra.

A lakodalomban olyan hírességek voltak jelen, mint Dzsudzsák Balázs focista, Rákay Philip műsorvezető, Gönczi Gábor híradós és zenész, valamint Radics Gigi énekesnő - utóbbiak fel is léptek. 

Várkonyi Andrea a TV2 gálaműsorában

Merő Péter tervezte azt a púderrózsaszín, csillogó estélyi ruhát is, amit Várkonyi Andrea május végén a TV2 Neked énekelek címet viselő, nagyszabású gálaműsorának háziasszonyaként viselt. 

Ezt is szeretjük