Fresh Andi gyönyörű menyasszony volt: különleges esküvői ruhában ment férjhez

Fresh Andi szinte az esküvőjéről ment az első kemoterápiás kezelésére, a nagy nap erőt adott neki a betegséggel való küzdelemhez.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Villányi Andrea, vagy ahogy sokan ismerik, Fresh Andi múlt pénteken a Best magazin címlapján árulta el, hogy nyolc hónapig mellrákkal küzdött. Januárban talált egy csomót a mellében, a biopszia eredménye rosszindulatú elváltozást mutatott. 

16 alkalomból álló kemoterápiás kezelést kapott, hét héttel ezelőtt megműtötték, és ugyan még sugárkezelésekre szüksége van, de nem találtak a szervezetében áttétet.  

Fresh Andi esküvője

A Fresh együttes egykori énekesnőjének a párja a legnagyobb támasza, a megismerkedésük óta mindenben támogatja. 2018-ban alakult át a 15 éves barátságuk szerelemmé. A leletei éppen aznap érkeztek meg, amikor Jánosnak születésnapja volt. Amikor közölte vele, hogy súlyos beteg, mindketten úgy érezték, szeretnék mihamarabb hivatalosan is összekötni az életüket - mesélte a 39 éves sztár a Story magazinnak

A férfi 2019 augusztusában, egy horvátországi nyaraláson kérte meg a kezét. Fresh Andi nem vágyott nagy lakodalomra, abban is egyetértettek, hogy csak a szűk család legyen jelen az esküvőn, amit rövid idő, mindössze egy hét alatt szerveztek meg. A polgári szertartást 2021. február 6-án tartották Esztergomban, lakodalmat nem ültek. 

- Csütörtökön döntöttük el, hogy összeházasodunk, szombaton pedig már férj és feleség voltunk. Kaptam egy orvosi igazolást, amit felmutattunk a hivatalban, így gyorsított ügyintézésben részesültünk - árulta el a hetilapnak. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Az esküvőt élete legszebb napjának tartja, azt a betegsége sem árnyékolta be. A gyűrűket együtt választották ki szerelmével, a különleges esküvői ruhája pedig direkt neki készült. 

fresh-andi-batch
Fotó: Life TV/Női Titkok Várkonyi Andinál

- Óriási segítséget kaptam Frenyó Nóritól, aki esküvői ruhák tervezésével foglalkozik, és a Survivor című műsorban is szerepelt. Pár nap alatt olyan ruhát szabott rám, ami abszolút az én személyiségemet tükrözte, csodálatosan éreztem magam benne. Sosem lehetek érte elég hálás neki! 

- Szinte az esküvőmről mentem az első kemoterápiás kezelésemre. Ám az a boldogság, amit akkor éreztem, úgy hiszem, segített átvészelnem a betegséggel járó borzalmakat. 

Majka és Dundika esküvője

A sztárpár 2021 augusztusában 11 együtt töltött év után háromnapos lakodalmat csapott népes vendégsereggel. Amikor Dundika az esküvői ruha keresgélése közben rádöbbent, hogy 160 centijéhez minden szalonban található kreáció hosszú, a mellméretéhez pedig mindegyik kicsi, úgy döntött, terveztet egyet. 

Ezt is szeretjük