Majka 3 napos esküvője: Dundika flitteres, testhezálló menyasszonyi ruhában ment férjhez

Majka és Dundika 11 együtt töltött év után egy háromnapos lakodalmat tartott.

majka-dundika-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Majka és Hajni - vagy ahogy sokan ismerik, Dundika - azt tervezte, hogy 2020 júniusában hivatalosan is összekötik az életüket, ám a világjárvány mindent felülírt. 

2021 augusztusában azonban mindent bepótoltak: 11 együtt töltött év után háromnapos lakodalmat csaptak népes vendégsereggel. 

Majka és Dundika esküvője

A zenész és az egykori playmate között már a megismerkedésüket követő harmadik hónap után szóba jött a gyermekvállalás témája. Míg Hajninak nyolc évig tartó házasságában nem sikerült teherbe esnie, Majkától hamar várandós lett. Marián fiuk 2011. november 11-én, 11 óra 11 perckor született meg, egy évvel később pedig sor került a lánykérésre. Második gyermekük, Olivér 2016. április 11-én jött a világra. Talán nem véletlen, hogy a 11-es szám az esküvőjük esetében is szerepet játszik: 11 év után mondták ki a boldogító igent. 

A háromnapos lakodalmon a család és a barátok vettek részt a szekszárdi Bodri pincészetben. Pénteken quadoztak, és borvacsorát tartottak a 160 fős vendégseregnek.

A cikk az ajánló után folytatódik

Amikor Dundika az esküvői ruha keresgélése közben rádöbbent, hogy 160 centijéhez minden szalonban található kreáció hosszú, a mellméretéhez pedig mindegyik kicsi, úgy döntött, terveztet egyet. A különleges darabot nemhogy a férje, de még az anyukája és szeretett húga sem láthatta korábban, csak akkor, amikor bevonult benne az oltár elé. 

- Holdampf Lindával karöltve besétáltunk Merő Péter divattervezőhöz, ahol azonnal tudtam, hogy álmaim ruhája ott fog elkészülni. Hárman együtt találtuk ki a testhezálló, flitteres ruhát, amit tökéletesen kiegészített a tollas Jimmy Choo cipőcsoda. A piros-narancsos menyecskeruhát Demeter Ricsi készítette nekem - mesélte az újdonsült feleség a Hot! magazinnak, amelyben exkluzív fotók is láthatók a sztárpár esküvőjéről és lakodalmáról. 

- Nagyon szép volt a feleségem a menyasszonyi ruhában, amikor átöltözött a piros menyecskeruhába, akkor pedig vadítóan szexi! - dicsérte férje, Majka, akit a két fiával együtt Maár Róbert öltöztetett.  

Rékasi Károly és Pikali Gerda esküvője

Rékasi Károly és Pikali Gerda kilenc év után titokban összeházasodtak: esküvőjük helyszíne a budai Vár volt, egy ódon épületek között megbújó házasságkötő teremben mondták ki a boldogító igent. A menyasszony Joó Beatrix divattervezőtől, a Sentiments Szalonból választott egy hófehér, uszályos csipkeruhát.  

Cover-fotó: TV2 (Majka és Dundika 2013-ban a Mr és Mrs - A Sztárpár-show című vetélkedőben, amit meg is nyertek.)

Ezt is szeretjük