Anger Zsolt esküvői fotói: titokban feleségül vette színésznő párját
Anger Zsolt egy hónappal ezelőtt feleségül vette párját, Emesét.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Anger Zsolt több mint öt év után feleségül vette párját, Emesét. A Jászai Mari-díjas színész a közösségi oldalára posztolt ki képeket a nagy napról. 

Az Aranyélet Endre bája már augusztusban megnősült, hétfőn ünnepelték, hogy már egy hónapja házasok, ekkor osztotta meg a nagy nyilvánossággal az örömhírt. 

Anger Zsolt esküvője

"Ma egy hónapja, péntek 13-án történt az eset… " - írta a képek mellé, és azt is elárulta, hogy az esküvőjük szűk körű volt, csak a család és egy barát volt jelen a nagy napon.   

Az 52 éves sztárnak számos kollégája gratulált, így például Ábel Anita, Pálmai Anna, Farkasházi Réka, Ullmann Mónika vagy Jordán Adél. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Anger Zsolt 2016 őszén állt a nagy nyilvánosság elé párjával, A martfűi rém című film novemberi premierjén mutatkoztak először együtt. Mettler Emese színésznőként szerepelt Usztics Mátyás végül be nem mutatott, Végzős kezdők című sorozatában, sminkesként pedig a Kincsem című film stábjában dolgozott.  

anger-zsolt-parja
Fotó: Femina/Rátkai Márk

A színész és párja együtt jelentek meg a 2020 szeptemberében megrendezett Televíziós Újságírók Díja gálán. A legjobb mellékszereplő kategóriában kizárólag az RTL sorozatainak színészei versenyeztek egymással: Anger Zsolt (A Tanár), Elek Ferenc (A Tanár) és Michl Juli (Jófiúk). A díjat végül A Tanár iskolaigazgatóját alakító Anger nyerte. 

Nagy Ervin és Borbély Alexandra esküvője

Nagy Ervin és Borbély Alexandra augusztus közepén házasodtak össze, az esküvőjükről pedig több fotót is posztoltak közösségi oldalaikon. A boldogító igent végül öt év után, a provence-i stílust idéző, polányi Babérliget Kúriában mondták ki. A 34 éves színésznő már korábban elárulta, hogy egy Daalarna ruhában megy feleségül színész párjához.  

Ezt is szeretjük