Lengyel Tamás titokban házasodott: A mi kis falunk Gyurija másfél éve büszke férj
Lengyel Tamás sokáig nem tartotta fontosnak az esküvőt, de ez megváltozott, mióta házas ember, tíz centivel a föld fölött jár.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A mi kis falunk negyedik évada idén áprilisban azzal zárult, hogy az ikrekkel várandós Erika (Lovas Rozi) a pajkaszegi misemaratonon egy rögtönzött esküvőn feleségül ment párjához, Gyurihoz (Lengyel Tamás). 

A szeptember 19-én dupla epizóddal folytatódott ötödik évad első részében is az ő esküvőjüket láthattuk: a polgármesternek a babák születése után a kórházban is össze kellett adnia a párt, hogy megkaphassák a hivatalos papírokat. Érdekes, hogy az Erikát és Gyurit alakító két színész mindegyike tavaly tavasszal tartotta az esküvőjét. 

Lengyel Tamás esküvője

Bodri György és az őt alakító Lengyel Tamás esetében közös vonás, hogy egyikük sem tartotta fontosnak a házasságot, de a színész véleménye erről az esküvője napján megváltozott. 

Kijöttünk az anyakönyvvezetőtől, és onnantól nem akartam elengedni a feleségem kezét. 

lengyel-tamas-lovas-rozi
Fotó: RTL Klub/Fókusz

- Azt gondoltam, számomra egyáltalán nem lesz fontos az esküvő, ha a leendő feleségem házasodni akar, akkor tegyük. Ehhez képest az ellenkezője történt: összeházasodtunk, és én onnantól kezdve úgy érzem, hogy tíz centivel a föld fölött járok, és nem tudom magamnak se megmagyarázni, hogy miért. Én egy boldog és büszke férj vagyok - vallotta be a 44 éves sztár a Fókusznak, amelyben a színész először mutatta meg esküvői fotóját. 

lengyel-tamas-eskuvo
Fotó: RTL Klub/Fókusz

- Számomra nagyon nagy jelentősége van ennek a pillanatnak a közös életünkben. Azt gondoltam, teljesen közönyös leszek, de imádom, hogy házasok vagyunk, és nagyon büszke vagyok rá, hogy már másfél éve. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A Lovas Rozi által játszott Erika számára központi kérdés az esküvő, valamint az is, hogy a gyerekei házasságban szülessenek. A színésznő tavaly áprilisban, kisfia születése előtt egy hónappal ment férjhez rendező párjához, akivel jövő februárra várják a második gyermeküket

- Megvannak a kapcsolódási pontok, azok a nüansznyi belső feszkók, kérdések, amiből elkezdtem felépíteni ezt a szerepet. De ezek a külsőségek annyira azért nem jellemzőek rám.

- Nagyon vagány dolognak és egy jóféle vállalásnak gondolom a házasságot, fontos dolognak, két ember szuper szövetségének, de az a része, hogy én már kisgyerekkoromban képzelegtem, meg az esküvői ruhámat tervezgettem, egyáltalán nem áll hozzám közel.  

Erikát és Gyurit Pajkaszeg polgármestere, Füleki Károly adta össze a kórházban. Az őt megformáló Csuja Imre esküvője annyiban kötődik a sorozatbeli házasságkötéshez, hogy szintén gyors volt. 

csuja-imre
Fotó: RTL Klub/Fókusz

- Nem akartuk, hogy bárki is mondjon verset, én meg nem akartam kiállni, hogy saját magamnak mondjak. Utána azt mondtam, ez az, amit szeretek: rövid esküvő, hosszú házasság. És ez már 36 éve tart - árulta el a 61 éves sztár az RTL Klub műsorában. 

A mi kis falunk szereplői a valóságban

A közmunkás Szifon feleségét, Marcsit, akit a férje következetesen Évának hív, Lévay Viktória alakítja. Április végén ünnepelte a 47. születésnapját, az ebből az apropóból készült fotója láttán meg nem mondanánk, hogy őt látjuk a sorozatban. A színésznő a való életben egy gyönyörű, nagyon csinos nő. Képes összeállításunkban nemcsak az ő átalakulását láthatod, hanem A mi kis falunk több szereplőjének sorozatbeli és civil képét is.

Ezt is szeretjük