Borbély Alexandra az esküvőjén Nagy Ervin lányával: szívmelengető fotókat posztolt

Borbély Alexandrát és Nagy Ervint már láthattuk esküvői fotóikon, a színésznő most a férje lányával közös képeket is megosztott.

Nagy Ervin és Borbély Alexandra esküvője
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Nagy Ervin és Borbély Alexandra a múlt héten házasodtak össze, az esküvőjükről pedig több fotót is posztoltak közösségi oldalaikon. A nagy nap dátumát sikerült az utolsó pillanatig titokban tartaniuk. 

A Tanár című sorozat sztárja 2019 novemberében egy barokk hangulatú, szicíliai kisvárosban, Notóban kérte meg párja kezét. Egy év jegyesség után szerettek volna összeházasodni, de a lakodalmat a világjárvány miatt kétszer is elhalasztották. 

Nagy Ervin és Borbély Alexandra esküvője

A boldogító igent végül öt év után, a provence-i stílust idéző, polányi Babérliget Kúriában mondták ki. A somogyi településen a család és barátok, színészek, művészek társaságában ünnepeltek, a ceremóniát a szabad ég alatt tartották. 

Az esküvőn természetesen a színész lánya, a 11 éves Lola is részt vett. A színésznő szívmelengető fotót posztolt kettejükről, ahogy ölelik egymást, illetve arról, hogy a kamasz lány az édesapja oldalán fotózkodik a vendégsereggel. 

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

A több mint száz vendég között számos híresség is meghívást kapott: Eke Angéla és Pálmai Anna színésznők, Pataki Ági vagy Lakatos Márk is posztolt képet az esküvőről. 

Borbély Alexandra meseszép menyasszony volt, nem csoda, hogy Nagy Ervin annyit írt az általa kitett fotóhoz, hogy "Lett egy gyönyörű feleségem…"

A 34 éves sztár már korábban elárulta, hogy egy Daalarna ruhában megy feleségül Nagy Ervinhez. 

- Amikor eldőlt, hogy a ruhámat Benes Anita készíti, nagyon szerencsésnek éreztem magam - civil és művész barátnőimtől is többször hallottam már, mennyire vágynak egy Daalarna ruhára. (...) Szeretem a ceruzaszoknyákat, a testhez simuló vonalakat, és Anita is egyetértett velem abban, hogy ebből induljunk ki a tervezésnél.

- Nézegettem a Pinterestet is, de mivel már többször jelenhettem meg estélyiben - az Oscar-díjátadón viselt ruhám is sellő fazonú volt -, tudtam, hogy ez jól fog állni. Találkoztunk Anitával, beszélgettünk, figyelembe vette a helyszín jellegét, majd elkezdett rajzolni, de hozzátehettem én is a kreativitásomat - mesélte a secretstories.hu oldalnak.

Csak a csipke kiválasztása okozott gondot számára, mert nem tudta, a sok gyönyörű fajtából melyik illene leginkább a sellő fazonhoz. Végül olyat választott, amiben néhány flitter is található, amik csak akkor csillognak, ha rájuk esik a fény. 

Nászútra egyelőre nem utaznak, Borbély Alexandra három nappal az esküvő után már egy szlovák filmet forgat, de ha a járvány nem módosítja a terveiket, októberben kiélvezik a mézesheteket. 

Rékasi Károly és Pikali Gerda esküvője

Rékasi Károly és Pikali Gerda kilenc év után titokban összeházasodtak: esküvőjük helyszíne a budai Vár volt, egy ódon épületek között megbújó házasságkötő teremben mondták ki a boldogító igent. A menyasszony Joó Beatrix divattervezőtől, a Sentiments Szalonból választott egy hófehér, uszályos csipkeruhát.  

Rékasi Károly titkos esküvője: Pikali Gerda mesés csipkeruhában ment feleségül a színészhez

Rékasi Károly kilenc év után titokban feleségül vette Pikali Gerdát.

Elolvasom

Cover-fotó: MTI/EPA/EFE/Julio Munoz (Borbély Alexandra és Nagy Ervin színész az Európai Filmdíjak átadási ünnepségén a sevillai Maestranza Színházban 2018. december 15-én.)

Ezt is szeretjük