Rácz Jenő pazar esküvője: Dóri álomszép csipkeruhában ment feleségül a sztárséfhez

Rácz Jenő és Gyuricza Dóra egy kúria gyönyörű kertjében, a szabad ég alatt házasodott össze.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Rácz Jenő és Gyuricza Dóra A Konyhafőnök 2019-es tavaszi évadában szeretett egymásba: tíz perccel azután, hogy a csinos, szőke lány kiesett, a séf randevúra hívta. Tavaly augusztus végén el is jegyezte szerelmét, és idén nyár elején mindketten szigorú edzéstervbe és diétába fogtak, hogy a nagy napon a legjobb formájukban állhassanak az oltár elé.

Július utolsó napján, a szeretteik körében fogadtak örök hűséget egymásnak, az esküvőről és a lagziról a Best magazin számolt be. 

Rácz Jenő és Gyuricza Dóra esküvője

A Konyhafőnök sztárséfje nem akart feketében lenni, egy törtfehér szmokingba bújt, amit Robert Maar tervezett. A teljes szettből négyszer kellett bevenni, annyit fogyott pár hét alatt. 

- Például csak az inggalléromat hat centivel kellett szűkebbre szabni. De az esküvő előtti napon is igazítani kellett egyet a nadrágomon, mert bő volt. Ez Schobert Norbi barátom nélkül nem ment volna. Ő volt az, aki egyáltalán rádöbbentett arra, hogy több felesleg van rajtam, mint gondoltam, és ő is segített elérni, hogy egy hónap leforgása alatt 12 kilótól megszabaduljak - mondta a magazinnak a harmincéves sztár. 

A menyasszony egy törtfehér alapon hófehér csipkével díszített, sellő fazonú ruhában mondta ki a boldogító igent. Földig érő fátylat és ékszerként csak fülbevalót és hajdíszt viselt. 

- Felvettem, és csak álltam a tükör előtt perceken át. Nem azt láttam, hogy én magam vagyok gyönyörű benne, hanem majd az a pillanat lesz felejthetetlen, amikor először meglát Jenő, amikor sétálok felé - mesélte Gyuricza Dóra. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Így is lett. Rácz Jenő már akkor könnyekig meghatódott, amikor elindult a menyasszony bevonulós zenéje, amikor pedig megpillantotta szerelmét, elállt a lélegzete. Templomi esküvőt nem tartottak, mert egyikük sem igazán vallásos, Dóri meg sincs keresztelve, egy kúria gyönyörű kertjében, a szabad ég alatt mondták ki a boldogító igent. 

A nyolcvanfős násznéppel - többek között Rubint Réka és Schobert Norbi, Puskás Peti és Dallos Bogi, valamint Sárközi Ákos és felesége, Évi is látható a képeken - reggelig ropták a táncot. Az esküvőt online is közvetítették, a járványhelyzet miatt ugyanis a friss házasok családjának egy része külföldön ragadt. 

Rácz Jenő párja bikiniben

Rácz Jenő keményen dolgozott az elmúlt hónapokban is, hiszen 2021. május 3-án került adásba A Konyhafőnök nyolcadik évada. A sztárséf így április 24-én repülőre szállt párjával, Gyuricza Dórival: a Maldív-szigetekre utaztak pihenni és feltöltődni, ahonnan Gyuricza Dóri több bikinis képet is posztolt.

Ezt is szeretjük