Serbán Attila esküvője Toszkánában: 16 évvel fiatalabb párja gyönyörű menyasszony volt
Serbán Attila és Munkácsy Kata tíz év után Toszkánában tartották az esküvőjüket.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amikor Serbán Attila és Munkácsy Kata tíz évvel ezelőtt egymásba szeretett, sokan a köztük lévő 16 év korkülönbség miatt nem jósoltak nekik nagy jövőt. 

A Madách Színház színésze és a Barátok közt egykori színésznője, aki Bartha Zsolt lányát, Lindát alakította a sikersorozatban, rácáfoltak a kétkedőkre, a napokban kimondták a boldogító igent is. 

Serbán Attila és Munkácsy Kata esküvője

Kislányuk, a 2017 májusában született Hanka volt a gyűrűhordozó. Eredetileg is úgy tervezték, hogy előbb jöjjön a baba, aztán az építkezés, majd az esküvő. A sorrend meg is maradt, és bár a házuk építése elhúzódott, ez sem kezdte ki kapcsolatukat, mint sok más pár esetében - mesélték a Best magazinnak

Munkács Kata kislányukkal várandósan párjával, Serbán Attilával a 2017-es Story-gálán.
Munkács Kata kislányukkal várandósan párjával, Serbán Attilával a 2017-es Story-gálán.
Fotó: Femina/Bodnár Zsófia

Az esküvőjüket Olaszországban, a toszkán Volterrában tartották, ugyanis a 44 éves színész annak idején itt kérte meg szerelme kezét. Mivel Serbán Attila a Szegedi Szabadtéri Színházban is játszott, és a külföldi helyszínhez is alkalmazkodniuk kellett, a család minden tagja nem tudott velük tartani Toszkánába, így két részre bontották az esküvőjüket: a szentendrei Skanzenben tartott ceremónia után kocsiba ültek, hogy szűk, baráti körben az olasz helyszínen is megerősítsék esküjüket.

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

- A barátainktól azt kértük ajándékba, hogy tartsanak velünk a nagy napon. Örömmel fogadták a kérést. Voltak, akik már előttünk megérkeztek, és összekötötték a programot a nyaralással. Kata legjobb barátnője, Nyári Dia sajnos egy forgatás miatt nem lehetett velünk, de a legjobb barátaim, Nagy Sanyi és Feke Pali természetesen ott voltak. Pali volt a tanúm, Sanyi olvasta a házassági fogadalomtétel szövegét - árulta el a hetilapnak Serbán Attila.  

A két különböző hangulatú esküvőhöz a 28 éves menyasszony két különböző stílusú Daalarna ruhát választott: a szentendrei Skanzenben népviseletre emlékeztető darabba bújt, Toszkánában pedig egy elegánsabb fazont viselt. 

A Keresztanyu álompárjának esküvője

Lassan három éve alkot egy párt Gonda Kata és Kenderes Csaba, az RTL Klub Keresztanyu című sorozatának álompárja. Előbbi az ukrán határőr Vikit, az utóbbi az autószerelő és csempész Janit alakítja. 2020 őszén eljegyezték egymást, idén júniusban pedig összeházasodtak: három hétvégén keresztül ünnepeltek! 

Ezt is szeretjük