Serbán Attila esküvője Toszkánában: 16 évvel fiatalabb párja gyönyörű menyasszony volt
Serbán Attila és Munkácsy Kata tíz év után Toszkánában tartották az esküvőjüket.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amikor Serbán Attila és Munkácsy Kata tíz évvel ezelőtt egymásba szeretett, sokan a köztük lévő 16 év korkülönbség miatt nem jósoltak nekik nagy jövőt. 

A Madách Színház színésze és a Barátok közt egykori színésznője, aki Bartha Zsolt lányát, Lindát alakította a sikersorozatban, rácáfoltak a kétkedőkre, a napokban kimondták a boldogító igent is. 

Serbán Attila és Munkácsy Kata esküvője

Kislányuk, a 2017 májusában született Hanka volt a gyűrűhordozó. Eredetileg is úgy tervezték, hogy előbb jöjjön a baba, aztán az építkezés, majd az esküvő. A sorrend meg is maradt, és bár a házuk építése elhúzódott, ez sem kezdte ki kapcsolatukat, mint sok más pár esetében - mesélték a Best magazinnak

Munkács Kata kislányukkal várandósan párjával, Serbán Attilával a 2017-es Story-gálán.
Munkács Kata kislányukkal várandósan párjával, Serbán Attilával a 2017-es Story-gálán.
Fotó: Femina/Bodnár Zsófia

Az esküvőjüket Olaszországban, a toszkán Volterrában tartották, ugyanis a 44 éves színész annak idején itt kérte meg szerelme kezét. Mivel Serbán Attila a Szegedi Szabadtéri Színházban is játszott, és a külföldi helyszínhez is alkalmazkodniuk kellett, a család minden tagja nem tudott velük tartani Toszkánába, így két részre bontották az esküvőjüket: a szentendrei Skanzenben tartott ceremónia után kocsiba ültek, hogy szűk, baráti körben az olasz helyszínen is megerősítsék esküjüket.

A cikk az ajánló után folytatódik

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

Az október 18-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. október 18. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

- A barátainktól azt kértük ajándékba, hogy tartsanak velünk a nagy napon. Örömmel fogadták a kérést. Voltak, akik már előttünk megérkeztek, és összekötötték a programot a nyaralással. Kata legjobb barátnője, Nyári Dia sajnos egy forgatás miatt nem lehetett velünk, de a legjobb barátaim, Nagy Sanyi és Feke Pali természetesen ott voltak. Pali volt a tanúm, Sanyi olvasta a házassági fogadalomtétel szövegét - árulta el a hetilapnak Serbán Attila.  

A két különböző hangulatú esküvőhöz a 28 éves menyasszony két különböző stílusú Daalarna ruhát választott: a szentendrei Skanzenben népviseletre emlékeztető darabba bújt, Toszkánában pedig egy elegánsabb fazont viselt. 

A Keresztanyu álompárjának esküvője

Lassan három éve alkot egy párt Gonda Kata és Kenderes Csaba, az RTL Klub Keresztanyu című sorozatának álompárja. Előbbi az ukrán határőr Vikit, az utóbbi az autószerelő és csempész Janit alakítja. 2020 őszén eljegyezték egymást, idén júniusban pedig összeházasodtak: három hétvégén keresztül ünnepeltek! 

Ezt is szeretjük