Kocsis Dénes kastélyban tartotta esküvőjét: a várandós Petra gyönyörű menyasszony volt
Kocsis Dénes és várandós párja, Petra megtartották az egyházi esküvőjüket és a lakodalmat is.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Június közepén derült ki, hogy Kocsis Dénes áprilisban titokban feleségül vette szerelmét, Petrát, de ekkor csak a polgári szertartást tartották meg, miután megtudták, hogy hosszas próbálkozás után kisbabájuk lesz. 

A templomi esküvőt és a lakodalmat azonban júliusra tolták, a nagy napon a Story magazin is jelen lehetett. 

Kocsis Dénes esküvője

Az Operettszínház sztárját és Mészáros Petra pszichológust a nagyközönség a 2019-es Nyerő Párosban ismerte meg. Az esküvőjüket öt együtt töltött év után tavalyra tervezték, de a világjárvány miatt el kellett halasztaniuk egy évvel későbbre. A polgári ceremóniát már áprilisban megtartották Szentendrén. Csak két tanú volt jelen, a család élőben, online követhette nyomon az eseményeket. 

A templomi szertartásnak az elmúlt hétvégén a Szilágyi Dezső téri református templom adott helyet, a násznép a lépcsőn szappanbuborékokkal és virágszirmokkal köszöntötte az ifjú párt. A lakodalom helyszínéül a Fenyőharaszt Kastélyszállót választották, ahol sötétedés után gyertyafényes szertartásra is sor került. 

A násznépet családtagok, barátok és a színész több ismert kollégája alkották, valamint híres sportolók is a meghívottak között voltak, így Mészáros Árpád Zsolt és menyasszonya, Gubik Petra, Baji Balázs gátfutó és Tóth Dávid kajakozó. 

A menyasszony gyönyörű volt hófehér, ejtett vállú, csipkéből és tüllből készült esküvői ruhájában, amit Kocsis Dénes csak a templomban látott először. Csak a szakavatott szem veszi észre a fotókon, hogy kisbabát vár. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A 33 éves színész és párja nyíltan beszéltek a babavárás nehézségeiről, és arról, hogy Petra endometriózissal küzd. Mivel babát terveztek, az orvos nem javasolta a műtéti beavatkozást, de amikor Petra tünetei súlyosbodtak, és nagy fájdalmai voltak, a fiatal nő mégis az operáció mellett döntött. A baba akkor fogant meg, amikor már letett arról, hogy gyermekük legyen. 

- Amikor késett pár napot a menstruációm, a fájdalom miatt nem gondoltam, hogy a baba lehet az oka, de Dénes azt mondta, csináljunk egy terhességi tesztet. Én lepődtem meg a legjobban, amikor pozitív lett - mesélte júniusban a Story magazinnak. 

kocsis-denes-parja
Fotó: RTL Klub/Reggeli

Petra a Reggeli mai adásában azt mesélte, jól viseli a terhességet, már túl van a félidőn. Az esküvő nagyon jól sikerült, de most jön ki rajtuk a fáradtság, pihenni ugyanakkor nem sokat tudnak, mert egy hónap múlva költöznek Gyömrőre egy családi házba, utána másfél hónap múlva pedig a baba érkezik meg. 

Szikszai Johanna szupermodell balatoni esküvője

A világhírű magyar modell várandósan ment feleségül párjához, egy különleges, kék csipkeruhát viselt a meghitt hangulatú esküvőn. A harmincéves sztár május közepén árulta el, hogy első gyermekével várandós, a kicsi augusztusi baba lesz.  

Ezt is szeretjük