Esküvői fotók a Dancing with the Stars sztárjairól: Stana Alexandra meseszép csipkeruhát viselt
Stana Alexandra és Köcse György szűk családi körben házasodtak össze a polgári ceremónián.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Dancing with the Stars című műsorban Stana Alexandra Győrfi Dani profi táncpartnere volt, Köcse György pedig Pásztor Annáé. 

A két versenytáncos 12 éve él boldog párkapcsolatban, a férfi a műsorban jegyezte el szerelmét. 

Stana Alexandra és Köcse György esküvője

Februárban a Mokkában Stana Alexandra azt mesélte, extravagáns menyasszonyi ruhát álmodott meg, aminek tervezésére Makány Mártát kérte fel. A polgári esküvőt szűk, családi és baráti körben június elején tartották meg. Az ara a nude színű, hófehér csipkével borított kreációban valóban egyedi és mesés látványt nyújtott. 

- Fontos volt számunkra a meghitt hangulat, mindössze tizenöten voltunk. Bevallom, kissé izgultam előtte, hogy a sminkem, a hajam, a ruhám rendben lesz-e. A szertartás gyönyörű volt, az anyakönyvvezető nagyon szép idézeteket választott, szem nem maradt szárazon - árulta el az újdonsült feleség a Story magazinnak

A ceremónia után beültek egy étterembe vacsorázni, ahol a torta sem maradhatott el. A porcelánból készült táncoló pár azóta a polcukat díszíti. 

A buli ugyan most elmaradt, de a két versenytáncos azért táncra perdült. Persze, ami késik, nem múlik, a lakodalmat augusztus 20-ra tervezik. Először 300 fős lagziban gondolkodtak, aztán a meghívottak számát 120-ra csökkentették.

Barbee gyönyörű menyasszony volt

Az 1990-ben született Barbee 2008-ban az Ébressz fel című dalával robbant be, ami a VIVA TV slágerlistáján elérte az első helyet, a következő években dalaival pedig bérelt helye lett a zenecsatornán. Tavaly lett harmincéves és gyűrűs menyasszony. Párja, Gábor 2020 januárjában kérte meg a kezét New Yorkban a Rockefeller Center tetején, a múlt hétvégén pedig összeházasodtak. 

Ezt is szeretjük