Mészáros Lőrinc a Várkonyi Andreával tervezett esküvőről először szólalt meg

Mészáros Lőrinc először nyilatkozott Várkonyi Andreáról és a tervezett esküvőjükről.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Tavaly ősszel kezdtek el pletykálni arról, hogy Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea egy párt alkotnak, majd a híresztelések eljegyzésről is szóltak, miután a Tények egykori híradósa a Mokka egyik március eleji adásában egy méretes gyűrűvel az ujján szerepelt.

Sokan nem hitték el, és nem tudták elképzelni, hogy a gyönyörű tévés és a 100 leggazdagabb magyar listáját vezető üzletember (2021-es rangsort immár Mészáros Lőrinc vezeti 455 milliárdos vagyonával) együtt vannak, de április közepén bebizonyosodott, hogy a hír igaz.

Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea esküvője

A 46 éves sztár a Hot! magazinnak megerősítette, valóban együtt vannak, de részletekbe nem kívánt belemenni.

- A magánéletemet továbbra sem szeretném a címlapokon élni; remélem, ezt megértitek. A párom Mészáros Lőrinc, ami eddig sem volt titok, most meg pláne nem az.

varkonyi-andrea
Fotó: TV2/Mokka

Várkonyi Andrea egy, a neve elhallgatását kérő kollégája azt mondta a hetilapnak, hogy a munkából kifolyólag már régóta ismerték egymást látásból, közelebbi kapcsolatba néhány hónappal az üzletember válását követően kerültek, és hogy ők is meglepődtek, mennyire természetes köztük minden.

- Kár lenne tagadni, hogy eleinte volt bennünk némi bizonytalanság a kapcsolattal szemben, Andit pedig féltettük a támadásoktól, de amikor láttuk őket együtt, az egész olyan egyértelmű lett. Árad belőlük a harmónia, és az, hogy mennyire szeretik egymást. Így nem is csodálkoztunk, amikor kiderült, hogy Lőrinc megkérte Andi kezét, s hogy összeházasodnak - mondta a bennfentes.

A cikk az ajánló után folytatódik

Mészáros Lőrinc eddig nem nyilatkozott a kapcsolatukról, de az Indexnek adott, ma reggel megjelent interjúban a magánéletét érintő kérdésekre is válaszolt. A kérdésre, miszerint tudják-e már, mikor és hol lesz az esküvő, ezt a választ adta:

- Igen, az elmúlt időszakban akaratunkon kívül kissé nagy a sajtóérdeklődés irányunkba, de Andival nagyon boldogok vagyunk.

Egyikünknek sem volt kérdés, hogy össze szeretnénk kötni az életünket.

- De a részleteket hadd őrizzük meg magunknak - mondta az 55 éves interjúalany.

Mészáros Lőrinc, a felcsúti Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia elnöke a labdarúgó akadémia és a Videoton FC közös, új, műfüves, székesfehérvári edzőközpontjának ünnepélyes átadásán, 2013-ban.
Mészáros Lőrinc, a felcsúti Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia elnöke a labdarúgó akadémia és a Videoton FC közös, új, műfüves, székesfehérvári edzőközpontjának ünnepélyes átadásán, 2013-ban.
Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Az üzletember arról is beszélt, hogy hálás a volt feleségének az együtt töltött évekért. 2020. szeptember 4-én látott napvilágot a hír, hogy Mészáros Lőrinc és felesége válnak. Mészáros Lőrinc és Kelemen Beatrix Csilla 1986-ban házasodtak össze, három gyerekük született, Lőrinc, Beatrix és Ágnes. Az MTI-hez eljuttatott közleményükben azt írták, a házasság felbontásáról szóló döntésüket közösen, együttes akarattal hozták meg. Az eljáráshoz szükséges kérdésekben vita nélkül, egymást segítve, becsülve és tisztelve állapodtak meg.

- A vagyonmegosztás már szeptemberben lezárult, nincsenek vitás kérdések köztünk. Ha erről mostanában megjelenik valami, az csak annak tudható be, hogy a bevallásokat a tulajdonosi változásokról most kellett közzétenni. A volt feleségemmel nagyon korrektül megoldottuk ezt a kérdést. 36 év után váltak el útjaink, mindig hálás leszek ezért a három és fél évtizedért – árulta el az Indexnek.

Várkonyi Andrea új frizurája

A Tények egykori híradósát lépcsőzetesre vágott, félhosszú hajjal szoktuk meg, a TV2 május végi jótékonysági gálaműsorban viszont a háta közepéig leomló tincsekkel lépett színpadra. Képes összeállításunkban megnézheted Várkonyi Andrea frizuráit: tudtad, hogy eredetileg göndör a haja, Pálffy István oldalán volt vörös, Azurák Csaba híradós társaként pedig rövid hajú is?

Ezt is szeretjük