16 év után a tavasszal elvált a TV2 sztárja, a hétvégén férjhez ment: Sebestyén Katja esküvői fotót posztolt
Sebestyén Katja hivatalosan áprilisban vált el, az elmúlt hétvégén pedig újra férjhez ment.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sebestyén Katját 2019 őszén, a TV2 Sztárban sztár leszek! című műsorában ismerte meg a nagyközönség. Az energiabomba énekesnő a műsor idején többször beszélt arról, hogy házassága több hullámvölgyet is megélt, de a problémáikat mindig meg tudták oldani.

Mint sok házaspár esetében, a karanténidőszak ráébresztette őket, hogy az együtt töltött 19 esztendő és a 16 év házasság alatt elhidegültek egymástól, már csak a gyerekek és a megszokás tartotta össze őket, ezért úgy döntöttek, elválnak.

Sebestyén Katja újra férjhez ment

- A koronavírusos „maradj otthon” tette a pontot az i-re, nagyon nehéz volt egymással ennyi időt úgy együtt töltenünk bezárva egy lakásba, hogy nincsenek azok a dolgok, amik régebben kompenzálták a boldogságunk hiányát. Azok a programok, barátok, rendezvények, történések, amik elviselhetővé tették addig az életet, mind megszűntek - mondta tavaly augusztusban a Blikknek.

sebestyen-katja
Fotó: TV2/Mokka

- Az egész életem arról szól, hogy ezerféle dolgot bevállalok azért, hogy megkeressem benne a boldogságomat. Valószínűleg otthon a gyerekeimen kívül nem volt meg az a boldogság, amit kerestem, és mivel erkölcsös ember vagyok, nem kerestem más férfinál a boldogságot, hanem mindenféle másban, amik a világjárvány alatt megcsappantak.

- A kényszerű karanténban kiderült, mennyire nem illünk össze. Meghoztunk egy döntést, amit évekkel ezelőtt már meghoztunk, csak akkor nem követték tettek. Barátilag válunk, együtt megyünk az ügyvédhez is – ezt már a Mokkában mesélte augusztus közepén.

A cikk az ajánló után folytatódik

Amikor ezeket nyilatkozta, az énekesnő már egy hónapja újra szerelmes volt: egy régi barátjával találtak annyira egymásra, hogy az összeköltözésről és a családalapításról beszélgettek.

- Egy sokéves barátság lett egyszer csak Ámor hatására szerelem - mondta a Mokka 2020. augusztus 13-i adásában.

A szerelem tartósnak bizonyult, áprilisban pedig hivatalosan is kimondták a válást. 

- Egy hosszú korszak vége... "Házasságuk felbontására irányuló kérelmük jogerőre emelkedett, fellebbezésnek helye nincs!" Szabadság! Akár férjhez is mehetnék - írta tavasszal a közösségi-oldalán.

A 39 éves sztár pár hónappal később, 2021. július 17-én valóban férjhez ment a párjához: a hivatalos Instagram-oldalán esküvői fotóval jelentette be az örömhírt, amire záporoztak a gratulációk. 

Kocsis Dénes esküvője

Az Operettszínház sztárját és Mészáros Petra pszichológust a nagyközönség a 2019-es Nyerő Párosban ismerte meg. A polgári szertartást áprilisban tartották meg, miután megtudták, hogy hosszas próbálkozás után kisbabájuk lesz, de lakodalmat júliusban ültek, helyszínéül a Fenyőharaszt Kastélyszállót választották, ahol sötétedés után gyertyafényes szertartásra is sor került.  

Ezt is szeretjük