A Barátok közt egykori főszereplője megnősült: színésznő kedvese gyönyörű menyasszony volt
Kiss Péter Balázs és színésznő párja, Viki két és fél év után házasodtak össze.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kiss Péter Balázs 22 éves volt, amikor 2013-ban megkapta a Barátok köztben Illyés Péter szerepét. A lehetőségért költözött fel Somogy megyéből a fővárosba. 

A forgatás mellett elvégezte a Kaposvári Egyetem színész szakát, a szakdolgozatát is a sorozathoz kötődően írta, Színészet a szappanoperában a címe. Amikor a kezében tartotta a kész munkát, úgy érezte, itt az ideje, hogy kipróbáljon valami mást is. 2018 nyarán mondta el a Barátok közt kreatív producerének, hogy szeretne búcsút venni a sorozattól. Döntését szomorúan, de elfogadták, 2019 februárjában búcsúzott a nézőktől.

Kiss Péter Balázs esküvője

A 31 éves színész az új utak keresése közben ceremóniamester lett, ma már oktatóként is átadja tudását másoknak. A magánélete is harmonikus, két együtt töltött év után idén januárban egy börzsönyi kiránduláson kérte meg színésznő párja kezét.

Kulcsár Viktóriával nem húzták sokáig a jegyességet, 2021. július 17-én megtartották az esküvőjüket, amiről közösségi oldalán fotókat is posztolt

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A Borsnak azt mesélte, sokáig vacilláltak, idén vagy jövőre keljenek-e hivatalosan egybe, majd az idei nyár mellett döntöttek. Eredetileg nagy esküvőt terveztek, hogy azon sok barát és kolléga is velük élhesse át életük legszebb napját, de végül a szertartást családi körben tartották. Ahhoz viszont mindketten ragaszkodtak, hogy vízparton legyen az esküvőjük. 

- A Római-parton a Csónakház Mulató mellett döntöttünk, ahol egy nagyon kellemes estét töltöttünk el. Minden úgy sikerült, ahogy azt szerettük volna. Jövőre tartunk egy olyan esküvőt, ahova meghívjuk az összes barátunkat. Egy kempinget vagy tábort képzelek el, ahol egy nagy kerti partit csaphatunk - mesélte a napilapnak a színész.

Az újdonsült házaspár két és fél évvel ezelőtt egy buliban találkozott, és már első pillanatra szimpatikusak voltak egymásnak. Viki a Pécsi Nemzeti Színház tagja volt hat évig, most szerződött a József Attila Színházhoz, így az esküvő után az első nagy lépés a közös otthon megtalálása lesz. A családalapítás is szóba került már köztük, mindketten szeretnének gyermeket, de ezzel a döntéssel még várnak. 

kiss-peter-balazs-parja.png
Fotó: Spektrum Home/Piríts Rám!

Kis Péter Balázst és Kulcsár Viktóriát már láthatták együtt a nézők: tavasszal a Spektrum Home Piríts rám! című sztárpáros vetélkedőjében szerepeltek. 

A Barátok közt fiatal alapszereplői egykor és ma

Az 1998 októberében elindult Barátok közt fiatal alapszereplőire a mai napig emlékeznek az RTL Klub nézői. Berényi Ákos, Hoffer Misi és Eszter vagy Kertész Géza és Mónika neve hallatán mindenkinek beugrik egy-egy arc. Ha, kíváncsi vagy, mennyit változott, és mit csinál ma rajta kívül a Barátok közt induló csapatának több fiatal sztárja, képes összeállításunkban megnézheted.

Ezt is szeretjük