Berényi Ákos volt a Barátok köztben: ma így néz ki a 42 éves Somorjai Tibor

Kíváncsi vagy, mennyit változott Berényi Ákos, Hoffer Misi és Eszter vagy Kertész Géza és Mónika?

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az 1998 októberében elindult Barátok közt fiatal alapszereplőire a mai napig emlékeznek az RTL Klub nézői. Berényi Ákos, Hoffer Misi és Eszter vagy Kertész Géza és Mónika neve hallatán mindenkinek beugrik egy-egy arc. 

Egy részük máig szerepel az újságokban, de vannak olyanok, akik eltűntek a rivaldafényből. 

Somorjai Tibor, a Barátok közt Berényi Ákosa

Somorjai Tibor 1998 és 2001 között alakította Berényi Ákost, aki szerepe szerint lezuhant egy építkezésen, és meghalt. Továbbra is a televíziózás világában tevékenykedik, de képernyőn nem szerepel, műsorok készítésében vesz részt. 

15 évig dolgozott a TV2-nél, casting direktorként kezdte, majd junior producer, később kreatív producer lett, olyan műsorok kötődnek a nevéhez, mint A legbátrabb páros, A Bank, A Piramis, Áll az alku, Összeesküvők, Hal a tortán, Csajok, pasik, Balaton, A 40 milliós játszma, Az 50 milliós játszma - az utóbbiért 2017-ben átvehette a Televíziós Újságíró Díjat.

A cikk az ajánló után folytatódik

2020 júliusában Hajdú Péter örömmel jelentette be, hogy a Life TV-hez szerződtette, és az Őszintén! Joshival című műsor kreatív producereként mutatta be. Egy évet töltött a csatornánál, televíziós pályafutását szabadúszóként folytatja tovább. 

Ha kíváncsi vagy, mennyit változott, és mit csinál ma rajta kívül a Barátok közt induló csapatának több fiatal sztárja, képes összeállításunkban megnézheted. 

Ezt is szeretjük