A Barátok közt cserfes tinije volt: Csifó Dorina ma kisgyerekes anyuka

Mutatjuk, hogy festenek napjainkban a Barátok közt egykori tinilányai.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Berényi Kft. ügyletein, Vili bácsi hétköznapjainak alakulásán vagy Nóra, Zsolt és Laci szerelmi életének történésein kívül a Barátok köztben fontos szerepet kapnak a Mátyás király tér tinijei is: barátságaik vagy épp viszályaik a széria egyik fő mozgatórugójaként szolgálnak.

Csifó Dorina Temesvári Noémije 2004-től 2008-ig erősítette a sorozat tinédzsergárdáját. A cserfes lány románca a Dósa Mátyás által alakított Egressy Tónival sok nézőt szegezett a képernyők elé. 

A Barátok közt tini lányai akkor és most

A színésznő már gyermekként megtapasztalta, milyen a figyelem középpontjában lenni: Koltai Judit színitanodáját óvodásként kezdte 1992-ben, pár esztendővel később pedig már a színpadon találta magát. Először az Annie című musicalbe válogatták be, majd A nyomorultakban kapta meg a kis Cosette szerepét. A tévénézők szívét 14 éves korában hódította meg. A ma már 32 éves színésznő természetesen sokat változott, mióta eltűnt a képernyőről: 2011 szeptemberében férjhez ment, kisfiuk, Vince 2012 októberében jött világra, de a pár néhány év múlva különvált, a válást 2015-ben mondták ki. 

Noha tett egy kis kitérőt a könnyűzene világába, manapság leginkább a szinkronizálásnak szenteli mindennapjait. Mestersége kulisszatitkaiba az Instagram-oldalán avatja be követőit. Bájosan csengő hangszíne miatt sok mesefigurának kölcsönzi a hangját: ő szólaltatta meg például a Disney Aranyhaját, vagy a Zootropolis – Állati nagy balhé cuki nyusziját is. 

Nem Csifó Dorina az egyetlen a Barátok közt tinédzserei közül, aki sokat változott a sorozat óta. Mutatjuk, hogy fest napjainkban Erdélyi Tímea, Marenec Fruzsina vagy Szabó Erika.

Ezt is szeretjük