A Barátok közt álompárja: Deutsch Anita és Kinizsi Ottó 16 év házasság után is boldogok

Deutsch Anita és Kinizsi Ottó szerelme a mai napig töretlen. Romantikus fotókat mutatunk róluk.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Vannak olyan szerelmi történetek, amik akár egy romantikus filmben is megállnák a helyüket. Ilyen volt Deutsch Anita és Kinizsi Ottó megismerkedésének sztorija is, hiszen munkahelyüknek köszönhetik boldogságukat.

A Barátok közt színészeiként kerültek közel egymáshoz. A rengeteg együtt töltött idő a forgatásokon egyre közelebb hozta őket, míg végül össze is jöttek. Amikor hivatalosan is bejelentették, hogy egy párt alkotnak, sokan szkeptikusan álltak a kapcsolathoz. Nem adtak sok esélyt nekik, mivel a színésznő nyolc évvel idősebb választottjánál.

Deutsch Anita és Kinizsi Ottó 16 éve házasodtak össze

Rácáfoltak a rosszakaróikra, hiszen 2004-es házasságkötésük óta felhőtlen a boldogságuk. Két gyönyörű kislánnyal is büszkélkedhetnek, míg Emma 15, addig Hanni tízéves.

A 45 éves fekete szépség időről időre meg is mutatja Instagram-oldalán, hogy még mindig mennyire odavan férjéért. Összegyűjtöttünk öt képet, amin látszik, milyen boldog egymás mellett Deutsch Anita és Kinizsi Ottó.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük