Ma 64 éves Ábrahám Edit: ennyit változott a Barátok közt indulása óta
Ennyit változtak a Barátok közt alapszereplői a sorozat 1998. október 26-i indulása óta.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Barátok közt a legrégebb óta futó napi televíziós sorozat, amit magyar televíziós csatorna sugároz. Nem csak ebben írt történelmet, napi sorozat előtte egyáltalán nem futott Magyarországon

Az RTL Klub sikerszériájának első része 1998. október 26-án került adásba, de a munkálatok már hónapokkal korábban elkezdődtek, alapos szereplőválogatás után nyáron kezdték forgatni.

A Barátok közt szereplői egykor és most

Mára már csak négy alapszereplő játszik benne, de hozzájuk sorolhatjuk Rékasi Károlyt, aki nem sokkal az indulás után csatlakozott a stábhoz, és Ábrahám Editet is. Az 1956. december 26-án született színésznő 2014-ben úgy döntött, kiszáll a Barátok köztből, azt kérte, szüneteltessék karakterét, de a következő években is vissza-visszatért, 2019 októberétől pedig ismét állandó szereplő.

abraham-edit
Fotó: RTL Klub/Barátok közt

- Amikor kiírtak, azt hittem, hogy végleg lezártam ezt a szerepet. 16 évig voltam a sorozatban, ez nagyon sok idő, feszített tempó, rengeteg szövegtanulás… Előbb-utóbb mindenki besokall. Igenis szükségem volt egy nagyobb szünetre. Kipihentem magam, és sok mindent átértékeltem az életemben. Sokkal jobban becsülöm azt, hogy egy csapathoz tartozom, hogy van miért felkelni, és van miért bemenni a stúdióba - mesélte visszatérésekor a Hot! magazinnak

A cikk az ajánló után folytatódik

Abban, hogy visszabújt Berényi Claudia bőrébe, az is szerepet játszott, hogy második férje 2017-ben kilépett a 23 éve tartó kapcsolatukból. A hetilapnak azt mondta, amikor az embert kudarc éri, szeretné megkeresni azt a területet, ahol sikeres lehet. Családi életében ugyanakkor boldog változásról is beszámolhatott: 2018 júniusában a fia, ifj. Andorai Péter feleségül vette párját, Dorinát, decemberben pedig megszületett az unokája, Léna.

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változtak a Barátok közt alapszereplői 22 év alatt, és a régóta látható legfontosabb karakterek.

Ezt is szeretjük