2004-ben lett a Barátok közt tinisztárja: Csifó Dorina ma kisgyerekes édesanya

A Barátok közt több rég látott szereplője is részt vett a sorozat búcsúpartiján.

Csifó Dorina a Barátok közt búcsúpartiján
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

2021. július 17-én lezárult egy korszak: közel 23 év és 10 456 epizód után véget ért a Barátok közt. Bár az alkotók bő fél éve tudták, mégsem lehetett igazán elképzelni, hogy milyen lesz, amikor utoljára csendül fel a népszerű főcímdal. 

Az utolsó pillanatig képernyőn lévő, valamint a régen látott szereplők és stábtagok különös izgalommal léptek be a sorozat stúdiójának kertjébe, ami a zárópartinak adott helyet. A legtöbben már érkezéskor nosztalgiázni kezdtek, hiszen megannyi fotó segítségével idézhették fel az elmúlt 23 év legemlékezetesebb pillanatait.

Csifó Dorina a Barátok közt búcsúpartiján

A partin részt vett Csifó Dorina is, aki 2004 nyarán kapta a hírt, hogy megkapta Temesvári Noémi szerepét a Barátok köztben.

"Felemelő érzés volt! Sok fantasztikus embert ismerhettem meg. Ott éltem meg a tinédzserkorom… Színészek, rendezők, sminkesek, fodrászok, írók, gyártásvezetők, kellékesek, ruhások, operatőrök, portások, sofőrök, hangmérnökök, világosítók… Mindenkinek köszönöm, hogy egy nagy csapat részese lehettem, és az egyik legjobb barátnőmet is onnan ismerhettem meg!" – írt a közösségi oldalán.

2008-ig volt állandó szereplő, 2018-ban, a 20. jubileumi évben ő is visszatért Aliz és Krisztián esküvőjére. A 32 éves sztár színészkedik, zenél és szinkronizál. Ő volt Aranyhaj, a Harry Potter-filmekben Ginny Weasley, az Igazából szerelemben Joanna, az Alkonyat-filmekben Jessica Stanley, a Gru című animációs filmben Margo magyar hangja. 2019 őszén a 3. Szinkronikum Díjátadó Gálán ő kapta a legjobb színésznőnek járó közönségdíjat. 2011-ben férjhez ment, kisfia, Vince 2012 őszén született meg. Egyéves volt, amikor a kicsi édesapja elköltözött tőlük, 2015-ben hivatalosan is elváltak.

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változtak, hogyan jelentek meg a búcsúpartin az Barátok közt rég látott, emlékezetes szereplői. 

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a cancel culture, azaz az eltörléskultúra került terítékre. Mikor született meg, és mit jelent a cancel culture kifejezés? Miért veszélyes jelenség? Kik azok a híres személyek, akik érintettek? Honnan tudjuk, hogy valósak-e az ellenük felhozott vádak? Hogyan befolyásolja az eltörléskultúra a stand up comedy műfaját?

Promóció

Cover-fotó: RTL Klub

Ezt is szeretjük