Csapó Virág a Barátok közt főszereplője volt: az 53 éves színésznő ma így néz ki

A 1998 októberében indult Barátok közt több alapszereplőjétől már rég búcsút kellett venniük a nézőknek.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Magyarország leghosszabb ideig, majdnem 23 évig futott sorozata a Barátok közt. Az RTL Klub napi sorozatának első részét 1998. október 26-án láthatták a nézők, az utolsó epizód dátuma: 2021. július 17. 

Azokra a színészekre és színésznőkre, akik az indulási év főszereplői voltak, a mai napig mindenki emlékszik, pedig sokuktól már jó néhány évvel ezelőtt búcsút kellett vennünk. 

A Barátok közt régi főszereplői

Csapó Virág 1998-tól öt éven át alakította Novák Évát, Novák Laci (Tihanyi-Tóth Csaba) feleségét. 2003-ban távozott, de 2012-ben, filmbeli fia, Novák Csaba (Kőváry Tamás) halálakor pár rész erejéig, 2018 szeptemberében, a húszéves jubileum alkalmából pedig két hétre visszatért az RTL Klub napi sorozatába.

A cikk az ajánló után folytatódik

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

A színésznő három lány édesanyja, a két kisebbik édesapja Kocsis Pál színész, aki a Barátok köztben Berényi Júlia volt férjét, Illés Alexet formálta meg 2009-ben, 2012-ben és 2019-ben. A színész pályája 1996-ban a kaposvári Csiky Gergely Színházban indult, 2012 és 2014 között a miskolci, 2014-től a kecskeméti teátrum tagja. Csapó Virág 1993-ban szerződött a kaposvári színházhoz, majd 2015-ben ő is Kecskemétre szerződött.

Kaposváron, ezt követően pedig eleinte Kecskeméten is albérletben éltek, majd megelégelték, és családi ház helyett végül egy 21 hektáros tanyát vásároltak, ahol lovaik, macskájuk és kutyájuk mellett sok rackajuhuk és tyúkjuk is van.

Kíváncsi vagy, Csapó Virág mennyit változott a Barátok közt indulása óta? Képes összeállításunkban nemcsak őt, hanem a többi alapszereplőit is láthatod, és azt is megtudhatod, mit csinálnak napjainkban. 

Ezt is szeretjük