A Keresztanyu álompárja titokban összeházasodott: gyönyörű menyasszony volt Gonda Kata

Gonda Kata és Kenderes Csaba különleges esküvő keretében házasodtak össze.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Lassan három éve alkot egy párt Gonda Kata és Kenderes Csaba, az RTL Klub Keresztanyu című sorozatának álompárja. Előbbi az ukrán határőr Vikit, az utóbbi az autószerelő és csempész Janit alakítja.  

A színésznőt korábban a nézők a Barátok köztben láthatták, Csifó Dorinától vette át 2008-ban Noémi szerepét, a színész pedig a Bátrak földje című kosztümös sorozat Torzsa Sándoraként dobogtatta meg a női szíveket.

Gonda Kata és Kenderes Csaba esküvője

Mindketten a Kaposvári Egyetem színészhallgatói voltak, de a szerelem nem akkor, hanem csak négy év múlva lobbant lángra köztük. 2020 őszén eljegyezték egymást, júniusban pedig összeházasodtak.

- Miután megvolt a lánykérés, rárepültünk, hogy az esküvő idén legyen is meg. Nagyon sokáig szerveztük, és figyelmeztettek is bennünket, hogy sok pár lagzija a világjárvány miatt erre az évre csúszott. Tényleg az történt, hogy mentünk a helyszínekre, és nem nagyon volt már időpont, csak tavaszra, őszre, de mi nyitottak voltunk – mesélték a Reggeliben.

A cikk az ajánló után folytatódik

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

- Három hétvégén keresztül ünnepeltünk: az első volt a polgári szertartás, ami külön lement a szüleinkkel, a második volt a lakodalom, az volt a nagy banzáj, a harmadik héten pedig Csabi nagyszüleihez mentünk el – osztotta meg a nézőkkel a 31 éves színésznő.

gonda-kata-kenderes-csaba-eskuvo1
Fotó: SKYSTAR WEDDING

- Kecskemétiek vagyunk, és a nagyszüleim nem tudtak eljönni, de úgy gondoltuk, ne maradjanak ki, ezért megebédeltünk náluk, és persze oda is felöltöztünk – tette hozzá a 32 éves színész.

Azt is elárulták, hogy a nagy buli tematikus volt, a Vadak lakodalma nevet kapta, mert Csaba a Vadnyúl, Kata pedig a Vadcica, a meghívójuk pedig olyan volt, mint egy színlap – vőlegény/férj: Kenderes Csaba, menyasszony/feleség: Gonda Kata.

gonda-kata-kenderes-csaba-eskuvo3
Fotó: SKYSTAR WEDDING

A lagzin volt egyfajta eladás, performansz is: egy borászat szőlőbirtokán álló présház erkélyére állt ki Gonda Kata, mint megmentendő királylány, Kenderes Csaba pedig parasztlegényként traktorral érkezett a megmentésére.

Barátok közt-szereplők a Keresztanyuban

Mezei Léda 2016-ban a Barátok köztben tűnt fel, három éven át alakította Natasát. Akkor szolid, barna hajú, fiatal nőként ismertük meg. A Keresztanyuban alig ismertük fel elsőre: egy szőke bombázót alakít, ő Gina, Tivadar (Lengyel Ferenc) jóval fiatalabb, ukrán felesége. Képes összeállításunkban megnézheted a Keresztanyu szereplőit, akiket a Barátok köztből vagy az RTL Klub egy másik sorozatából már ismerhetsz, csak azóta sokat változott a külsejük.

Ezt is szeretjük