A Keresztanyu színésznője gyerekkori szerelméhez ment feleségül - Egymás mellett nőttek fel
Tóth Angelika és férje egymás oldalán váltak gyerekből felnőtté.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Disney-mesékben vannak olyan idilli szerelmi történetek, mint amelyet a Keresztanyu színésznője, Tóth Angelika tudhat a magáénak: első szerelméhez ment feleségül.

A sorozat szőke Laurája és majdani férje, Tibor általános iskolai évfolyamtársakként ismerték meg egymást. Ugyan a fiú már akkor megkörnyékezte diáktársát, az érthető módon nem vette túl komolyan a közeledését.

Tóth Angelika az általános iskolában ismerte meg a férjét

Pár évnyi szünet után ugyanabba a baráti társaságba keveredtek, ahol a sorozatsztárt későbbi párja a humorával vette le a lábáról. Az első randevújuk után tudták, egymás mellett a helyük.

- Gyerekként találkoztunk, és egymás mellett váltunk felnőtté. Ott voltam, amikor a szakdolgozatát írta, ő meg tapsolt az első premieremen. Megtanultunk együtt élni, háztartást vezetni, számlákat befizetni, szurkoltam az első állásinterjúja alatt, ő pedig nekem a szereplőválogatásokkor. Egyszer ugyan rövid időre szakítottunk, de hamar visszataláltunk egymáshoz, és tulajdonképpen azóta várom, hogy megkérje a kezemet - mesélte a  Story magazin interjújában.

tóth-angelika-keresztanyu
Fotó: RTL Klub/Keresztanyu

A lánykérésre két esztendővel ezelőtt került sort. Tibor kedvenc városában, Rómában tette fel a nagy kérdést.

- A város megalapításának helyén, a Palatinus-dombon kérdezte meg: „Tóth Angelika, leszel a feleségem?” Meglepődtem, hogy így a teljes nevemet kimondva kért meg, nevettem is. Majd azon különösen, hogy az ékszertartó dobozt fordítva nyitotta ki. Nem vette észre, inkább noszogatott, hogy no, mi a válasz.

Az esküvőt tavaly augusztusban tartották meg Békéscsabán, szerencséjükre a koronavírus-járvány ellenére nem kellett eltolniuk a lagzi dátumát, hiszen akkor vidéken még lehetett lakodalmat tartani.

- Az első szerelmemhez mentem férjhez, és ez jó érzés (…) De hogy életünk újabb fejezete mikor kezdődik el majd egy kisbabával, még nem tudjuk. Épp nézegetjük a családi házas hirdetéseket, de még nem biztos, hogy előbb költözünk, mint babázunk…

Sztárok, akik 20 éve házasok

Képes összeállításunkban összegyűjtöttünk olyan hazai sztárokat, akik már több mint húsz éve élnek boldog házasságban. Fotókon olyan magyar hírességeket és párjaikat láthatod, mint Istenes László, Till Attila vagy Szandi.

Ezt is szeretjük