Meglepődsz, a Keresztanyu szívtiprója mit csinált, mielőtt színész lett - Kékesi Gábor ezt a szakmát űzte
Kékesi Gábort a Keresztanyu, valamint a 200 első randi című sorozatokban ismerhettük meg.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

2021. január 3-án startolt el az RTL Klubbon a Drága örökösök alkotóinak új sorozata, a Keresztanyu. A széria készítői az ukrán-magyar határ mellett található kis faluba, Makosszállásra kalauzolják el a nézőiket, ahol virágzik a csempészet, és a maffia is szabadon garázdálkodhat.

Ennek felszámolására Pintér Márk nyomozó érkezik Budapestről a kis községbe, aki hamar rájön, nem lesz egyszerű dolga. Az igézően kék szemű rendőr karakterét Kékesi Gábor kelti életre, akit figurájához hasonlóan jó pár kihívás elé állított a szakma, amelyet választott.

Kékesi Gábor ezt a szakmát űzte a színészet előtt

A sármos sorozatsztárt nem egyenes út vezette a színészetig, jókora vargabetűt kanyarított az életében, mire a reflektorfénybe kerülhetett.

keresztanyu
Fotó: RTL Klub/Keresztanyu

Az 1984-es születésű színészt már nagyon fiatalon vonzotta a művészvilág, első szerepét 16 évesen kaparintotta meg a Grease című musicalben. Nem is volt kérdéses számára, hol szeretné folytatni tanulmányait a gimnázium után. Ám hatalmas csalódás érte, elsőre nem sikerült felvételt nyernie a Színház- és Filmművészeti Egyetemre.

A cikk az ajánló után folytatódik

- Elsőre nem sikerült a felvételim, de addig is dolgoznom kellett. Szerettem volna a saját lábamra állni, függetlenedni. „Pilótacsaládból” jövök, édesapám sportrepülő-pilóta, a bátyám nagygépes pilóta, az öcsém most tanul repülni. Mivel voltak ismerősök a Malévnál, így édesapám megkérdezte, miért nem megyek el légiutas-kísérőnek. Jelentkeztem, felvettek, és innentől keresztül „repkedtem”. Otthonosan mozogtam a levegőben, szerettem, az emberekkel is jól tudtam kommunikálni. Ám később újra elindultam a színház irányába - árulta el a 95.8 Sláger FM-en 2019-ben.

KékesiGábor KARAKTER
Fotó: RTL Klub/Keresztanyu

A Pesti Magyar Színiakadémia elvégzése után nem kerülték el a sikerek. Láthattuk a Thália Színház, a Vígszínház és a Karinthy Színház színpadán is, majd az országos ismertséget a VIASAT3 saját gyártású sorozata, a 200 első randi című produkció hozta meg számára, amelyben Bicskey Félixet keltette életre.

A mi kis falunk Matyija így fest a valóságban

A mi kis falunk színészei közt vannak, akik teljesen másképp festenek a való életben, mint a pajkaszegi kalandokban, például a sorozat Matyija, Molnár Áron civilben egész más külsővel hódít. Képes összeállításunkban megmutatjuk, hogy fest a hétköznapokban az őt alakító Molnár Áron.

Ezt is szeretjük