Polyák Lilla 5 éve imádja a Keresztanyu sztárját: a 16 év korkülönbség nem számít
Gömöri András Máté és Polyák Lilla 2021. január 30-án ünnepelték ötödik évfordulójukat.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sokszor hallani olyan történeteket, hogy két színészt a közös munka hoz közelebb egymáshoz. Ez alól a Keresztanyu Bárány Zozója, Gömöri András Máté és felesége, Polyák Lilla sem képez kivételt. Az Operettszínház Marie Antoinette című darabjához köthető szerelmük kibontakozása.

Miután hivatalosan is felvállalták, több van köztük munkakapcsolatnál, sokan nemtetszésüket fejezték ki. Kritizálóik a köztük lévő 16 év korkülönbségen köszörülték a nyelvüket.

Polyák Lilla és Gömöri András Máté 5 éve együtt

Az évek a színészpárt igazolták, immár öt esztendeje élnek együtt boldogan. Dacára annak, hogy eleinte sokan nem hitték, van jövőjük egymás mellett, a 28 éves sorozatsztár már az első perctől tudta, hogy nem csak egy futó kaland lesz a kettejük közti románcból.

Noha nem is lehetne nagyobb a boldogságuk, az otthonuk azért nem teljesen mentes az összekülönbözésektől. Ám nincs olyan vita, amit ne tudnának megbeszélni. 

- Két ilyen éles stílusú embernél ez természetes, de soha nem fekszünk le haraggal a szívünkben. Nincs általános gócpont, bármin képesek vagyunk összekapni. Ezek azonban parázs viták, hamar kihunynak. Lilla elképesztően erős hátország számomra. Az összes nagyszabású tervemet azért merem megengedni magamnak, mert ő van, és támogat - mesélte Gömöri András Máté a Best magazinnak 2021 februárjában.

Az eltelt öt évben rengeteget változtak egymás mellett, ismerőseik szerint mindketten jó hatással vannak a másikra.

- Mindketten sokat csiszolódtunk, átvettük a másik tulajdonságaiból a jót. Lilla sokat oldódott, felszabadultabb lett. Én pedig jobban kiállok magamért, belemegyek a konfliktusokba, és határozottabban képviselem az érdekeimet.

Détár Enikő és 10 évvel fiatalabb párja

Détár Enikő civil szerelmét, az angoltanárként dolgozó Pétert 2014-ben ismerhették meg a TV2 Édes Élet című műsor nézői, ekkor szerepeltek először együtt. Képes összeállításunkban megnézheted, mennyire összeillenek. 

Ezt is szeretjük