Détár Enikő 10 évvel fiatalabb párja nagyon sármos - Péterrel 7 éve vannak együtt

Csokorba szedtük Détár Enikő és párja szerelmes fotóit.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Détár Enikő nem véletlenül sugárzik a Dancing with the Stars parkettjén, le sem tagadhatja, milyen boldog, hiszen hét éve él kiegyensúlyozott párkapcsolatban.

Civil szerelmét, az angoltanárként dolgozó Pétert 2014-ben ismerhették meg a TV2 Édes Élet című műsor nézői, ekkor szerepeltek először együtt.

Détár Enikő és párja, Péter

Amikor kiderült, hogy a férfi tíz évvel fiatalabb, sokan nem jósoltak nekik nagy jövőt. A válása utáni hirtelen egymásra találás miatt még maga a színésznő is kételkedett a viszonyuk jövőjét illetően, ám aggályai jó ideje szertefoszlottak. Péter még a hektikus időbeosztásához is remekül tudott alkalmazkodni. 

- Reggelente szinte azt sem tudom, hol vagyok, örülök, ha időben el tudok indulni, olyankor sok mindenre nem lehet tőlem számítani. Ráadásul most több időt töltök a táncpartneremmel, Baranya Dáviddal, mint a párommal. De Péterem minden este megvár ébren, bármilyen későn is érjek haza, hogy beszélgessünk. Nem hittük volna, de örökké tart ez a szerelem - mesélte 2020 szeptemberében a Blikknek.

Bár egykor az egész országnak betekintést engedtek az életükbe, manapság csak ritkán mutatkoznak együtt. A közösségi médiában sem túl gyakran posztolnak közös fotót, ám alkalomadtán megörvendeztetik a rajongókat szerelmes felvételeikkel.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen sármos férfi Détár Enikő szerelme, Péter. 

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Ezt is szeretjük